Fish & Crisp gourmetfiléer

Fish & Crisp gourmetfiléer
Förpackning Findus Fish and Crisp
Spröda och gourmetfiléer med unik panering. Findus Fish & Crisp har en helt unik panering och smakar precis som den engelska klassikern ska! Med de rätta tillbehören blir den en riktig festmiddag, gärna serverad i tidningspapper. De snabblagade filéerna sätter också lite guldkant på vardagsmiddagen och smakar gott med även enklare tillbehör. Rätten Fish & Chips blev snabbt populär bland arbetarklassen i England under andra hälften av 1800-talet. Numera serveras den på många håll i världen och det är inte svårt att förstå varför! Sätt lite färg med härligt gröna ärter och en god aioli, prova redan ikväll! Njut av Findus Fish and Crisp gourmetfiléer på rätt sätt, som i London!

Tillaga så här

UGN 225°C (VARMLUFT 200°C)
Lägg den djupfrysta fisken på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga 20-25 minuter.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Sammanfogade bitar av alaska pollock* (Theragra chalcogramma) 54 %, berikat vetemjöl [vetemjöl, mineraler (kalcium, järn) och vitaminer (niacin, tiamin)], rapsolja, vatten, vetestärkelse, salt, rismjöl, majsmjöl, senap, druvsocker, naturliga aromer (med senap), bakpulver (E450, E500), skummjölkspulver, vitlök, vetegluten, paprika, kryddextrakt och solrosolja. *Fiskad i norra Stilla havet. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

Gluten

Fisk

Mjölk

SenapNäringsvärde per 100g

energi 888 kJ / 212 kcal
fett 11 g
varav mättat fett 0,9 g
kolhydrat 17 g
varav sockerarter 0,5 g
protein 11 g
salt 0,7 g
selen 10 µg
fiber 0,6 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
 • Blä!
  Av Nenna
  Fish i fish and chips görs ostast av filéer av torsk eller kolja, aldrig panerade utan doppade i batter, dvs. Frityrsmet och sedan friteras de i olja eller suet. Det här är inte alls samma sak, milsvid skillnad. Att ens sätta en engelsk flagga på något som inte är i närheten ens förefaller jättemärkligt. Det här är verkligen ingen engelsk rätt ni har lagat och som sagt det är milsvid skillnad då fisken inte ska vara söderdelad och aldrig panerad.
 • Katastrof
  Av Lisa Hallebrant
  Grattis till en snygg och tilltalande förpackning. Det var det ENDA positiva med denna produkt som visade sig vara sej-mos inpackad i brödpanering. Finns ingen som helst likhet med Fish&Chips och ordet "gourmet" är rent komiskt ....
 • Väldigt goda!
  Har använt dessa filéer vid flera tillfällen och tycker de blir supergoda i ugn. Passar perfekt till fisk-tacos
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Jättegott!
  Vi älskar dem, både jag och mina tonåringar. Och det är sällan vi är överens om något. Har barnen ledsnat på fiskpinnar så är den här mycket godare... Vi lagar dem i ugnen. Någon tyckte de blev torra och tråkiga? Jag håller inte med. Jättegott med pressad potatis.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Kan förbättras!
  Om man följer förpackningsråden och gör dem i ugn blir de tråkiga och torra. Om man steker dem i rikligt med rapsolja på medelhög temperatur i 10 min blir de autentiska i konsistensen. Men de är gjorda på alaska pollock! Alaska pollock = inte så goda! Inget fish n chips-ställe i England skulle göra fish n chips på alaska pollock. Om de skulle vara gjorda på torsk med tillagningsråd om att steka i rikligt med olja hade de varit en fullpoängare.
 • Prisvärd produkt
  Så har vi provsmakat en förpackning Fish & Crisp, vi ugnsbakade och fann att det är en prisvärd produkt. Någon har sagt att den inte ska jämföras med Fish & Chips och det är ju helt rätt, detta är en annan produkt som heter Fish & Crisp och den är gjord på Alaska pollock. Torsk är ”bristvara” och får förmodligen bara fiskas i begränsad omfattning. Köper gärna den här produkten igen.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.