Fullkornspanerade fiskfiléer

Fullkornspanerade fiskfiléer

Våra Fullkornspanerade fiskfiléer är gjorda på saftiga fiskfiléer av MSC-märkt Alaska Pollock och panerade i brödsmulor av 100% fullkorn. Ett gott och enkelt sätt att få i sig fiskens alla nyttigheter, som till exempel protein och omega-3. Läs mer om panerad fisk här. De renskurna fiskfiléerna är panerade med smulor från vårt allra finaste fullkornsbröd. Om du tillagar fisken i ugnen så behöver du inte tillsätta något fett. Så enkelt är det att laga en härlig, sund fiskmiddag. Smaklig måltid!

Tillaga så här

UGN 225°C (VARMLUFTSUGN 200°C) 22-25 min
Värm ugnen till 225°C. Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 22-25 minuter och vänd efter 10 minuter för bästa resultat.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Renskurna filéer av alaska pollock* (Theragra chalcogramma) 63 %, fullkornsvetemjöl 20 %, rapsolja, salt, jäst, mältat fullkornsvetemjöl, bakpulver (E450 och E500) och vetestärkelse. *Fiskad i norra Stilla havet. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Annat

MSC-märkt fisk

Näringsvärde per 100g

energi 957 kJ / 229 kcal
fett 13 g
varav mättat fett 0,9 g
kolhydrat 14 g
varav sockerarter 0,5 g
protein 13 g
salt 1,1 g
selen 13 µg
fiber 2,1 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • Mycket bra.
    Denna fisken är jätte god och en favorit hemma. Den får en 4 för att den inte går att köpa i de ”vanliga” stora butikskedjorna längre.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.