Krispiga Citronbitare

Krispiga Citronbitare
Förpackning Findus krispiga citronbiffar
Upplev panerade fiskbitar med en uppfriskande smak av citron! Våra Citronbitare är både goda och smidiga att steka i stekpannan eller värma i ugnen. Citronbitare passar lika bra till en klassisk rätt med potatismos som till en ljummen potatissallad. Krispiga Citronbitare är MSC-certifierad vilket betyder att den har fiskats på ett hållbart sätt. För att behålla näringsvärdet och saftigheten fryses fisken ned 4-6 timmar efter fångsten. Panerad fisk i form av Citronbitare är perfekt att ha i frysen och gör det enklare för dig att servera fisk fler dagar i veckan. Dessutom minskar fryst fisk matsvinnet eftersom du bara behöver tillaga den mängden som du behöver, resten ligger kvar i frysen till nästa fiskmiddag.

Tillaga så här

STEKPANNA
Bryn smör eller olja i en stekpanna. Stek på medelstark värme i 8-10 minuter eller tills fiskens mitt-temperatur är 60ºC, vänd dem då och då.

UGN
Värm ugnen till 225ºC. Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 15-17 minuter eller till fiskens mitt-temperatur är 60ºC.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Fiskkött av guldlax* (Argentina silus) 54 %, vetemjöl, rapsolja, vatten, vetestärkelse, salt, jäst, syra (citronsyra), citronarom (med E414) och vitpeppar. *Fiskad i Nordostatlanten (Färöarna). Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

Gluten

FiskNäringsvärde per 100g

energi 956 kJ / 228 kcal
fett 10 g
varav mättat fett 0,8 g
kolhydrat 22 g
varav sockerarter 0,4 g
protein 12 g
salt 0,92 g
fiber 1 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om produkten!
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*