Krispiga Citronbitare

Krispiga Citronbitare
Förpackning Findus krispiga citronbiffar
Upplev panerade fiskbitar med en uppfriskande smak av citron! Våra Citronbitare är både goda och smidiga att steka i stekpannan eller värma i ugnen. Citronbitare passar lika bra till en klassisk rätt med potatismos som till en ljummen potatissallad. Krispiga Citronbitare är MSC-certifierad vilket betyder att den har fiskats på ett hållbart sätt. För att behålla näringsvärdet och saftigheten fryses fisken ned 4-6 timmar efter fångsten. Panerad fisk i form av Citronbitare är perfekt att ha i frysen och gör det enklare för dig att servera fisk fler dagar i veckan. Dessutom minskar fryst fisk matsvinnet eftersom du bara behöver tillaga den mängden som du behöver, resten ligger kvar i frysen till nästa fiskmiddag.

Tillaga så här

STEKPANNA
Bryn smör eller olja i en stekpanna. Stek på medelstark värme i 8-10 minuter eller tills fiskens mitt-temperatur är 60ºC, vänd dem då och då.

UGN
Värm ugnen till 225ºC. Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 15-17 minuter eller till fiskens mitt-temperatur är 60ºC.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Fiskkött av guldlax* (Argentina silus) 54 %, vetemjöl, rapsolja, vatten, vetestärkelse, salt, jäst, syra (citronsyra), citronarom (med E414) och vitpeppar. *Fiskad i Nordostatlanten (Färöarna). Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

Gluten

FiskAnnat

MSC-märkt fisk

Näringsvärde per 100g

energi 956 kJ / 228 kcal
fett 10 g
varav mättat fett 0,8 g
kolhydrat 22 g
varav sockerarter 0,4 g
protein 12 g
salt 0,92 g
fiber 1 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om produkten!
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*