Alaska Pollock filéer

Alaska Pollock filéer
förpackningsomslag filéer alaska pollock
Alaska Pollock är en god matfisk som kan tillagas på många olika sätt. Köttet påminner om torskens, med sin milda fina smak och konsistens. Vår Alaska Pollock fångas utanför Alaska i nordöstra Stilla havets djupa, kalla vatten utifrån bästa förutsättningar för ett hållbart fiske. Filén skär vi ut för hand och viker till en fin och jämn portionsbit. Därefter fryser vi snabbt in den. Det ger dig en Alaska pollock med en saftig konsistens. En snabblagad filé ger möjlighet till många vardagslösningar. Filén passar perfekt att ugnsbaka och den blir klar i stekpannan på bara 5 min!

Tillaga så här

KASTRULL
Rulla de tinade filéerna och lägg i en kastrull med lättsaltat vatten som täcker halva fisken. Koka upp, därefter sänk värmen och låt pochera i 3-4 min. Dra åt sidan och låt stå ytterligare 1 min.
UGN
Lägg de tinade filéerna i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i hushållsugn på 175°C eller i varmluftsugn på 150°C i 8-9 minuter. Vik gärna in de tunnare delarna på filén för en jämnare tillagning.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Renskurna filéer av ALASKA POLLOCK* (Theragra chalcogramma). *Fiskad i norra Stilla havet med trålar. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

FiskInnehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

Näringsvärde per 100g

energi 319 kJ / 76 kcal
fett 0.8 g
varav mättat fett 0.2 g
kolhydrat 0 g
varav sockerarter 0 g
protein 17 g
salt 0.25 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • God!
    God smak. Bra att använda till fiskgrytor eller fisksoppor!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Smakbedömning
    Tyvärr, smaken når inte upp till den traditionella torskens nivå, den smakar och luktar långa eller lutfisk.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.