
Tillaga så här
STEKPANNA
Vänd de tinade filéerna i en blandning av mjöl, salt och peppar. Bryn smör eller margarin och tillsätt lite god olja. Stek filéerna på medelvärme i ca 5-6 minuter. Vänd filéerna efter halva tiden.
GRYTA
Lägg de djupfrysta filéerna i kokande vatten med tillsatt salt. Vattnet skall bara täcka fisken. Låt fisken sjuda ca 6-8 minuter tills fiskköttet blir vitt, då är fisken färdig.
UGN
Lägg de tinade filéerna i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 150ºC i 9-10 minuter i varmluftsugn och i 175ºC i 9-10 i hushållsugn.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Renskurna filéer av TORSK* (Gadus morhua). *Fiskad i Nordostatlanten (Barents hav, Norska havet, Spetsbergen eller Björnön), med trål eller krok och lina. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Fisk
Innehåll
Torsk är perfekt middag alla dagar i veckan. Oavsett om du ska bjuda hem gäster eller laga någonting snabbt åt familjen en vanlig måndag, passar torsk varje tillfälle. Findus Fina filéer av torsk är fulla med smak, näring och har ett perfekt tuggmotstånd. Nyckelhålsmärkt torsk för alla tillfällen, hållbart fiskad i Nordostatlanten. Findus Fina filéer av torsk är MSC-märkt , liksom all vår vildfångade fisk. Välj Findus Fina filéer av torsk som ingrediens till en av veckans goda middagsrätter! Vare sig du steker eller ugnsbakar torskfilén så ska det saftiga köttet skiva sig fint och smälta i munnen vid servering. Varje tugga ska vara en fröjd för dina sinnen och ge en känsla av att du befinner dig vid havet.
Nyckelhål
MSC-märkt fisk
Näringsvärde per 100g
energi | 315 kJ / 75 kcal |
fett | 0.7 g |
varav mättat fett | 0.1 g |
kolhydrat | 0 g |
varav sockerarter | 0 g |
protein | 17 g |
salt | 0.25 g |
-
Bra format för grytaAnvände dessa till fisksoppa, enkla att dela och smarrigt!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.