3 fina filéer av Torsk

3 fina filéer av Torsk
förpackningsomslag torskfileer
Findus filéer av torsk är fina bitar med ren smak från ett friskt ishav. De blir snabbt infrysta efter fångst för att behålla den fina kvalitén och det saftiga köttet. Torsken är populär i hela familjen med sin lena, goda smak och då den är lättlagad passar torsken utmärkt som både vardagsmat och helglyx. Här finns våra enkla och goda torskrecept.

Tillaga så här

STEKPANNA
Vänd de tinade filéerna i en blandning av mjöl, salt och peppar. Bryn smör eller margarin och tillsätt lite god olja. Stek filéerna på medelvärme i ca 5-6 minuter. Vänd filéerna efter halva tiden.

GRYTA
Lägg de djupfrysta filéerna i kokande vatten med tillsatt salt. Vattnet skall bara täcka fisken. Låt fisken sjuda ca 6-8 minuter tills fiskköttet blir vitt, då är fisken färdig.

UGN
Lägg de tinade filéerna i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 150ºC i 9-10 minuter i varmluftsugn och i 175ºC i 9-10 i hushållsugn.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Renskurna filéer av TORSK* (Gadus morhua). *Fiskad i Nordostatlanten (Barents hav, Norska havet, Spetsbergen eller Björnön), med trål eller krok och lina. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

FiskInnehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

Näringsvärde per 100g

energi 315 kJ / 75 kcal
fett 0.7 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 0 g
varav sockerarter 0 g
protein 17 g
salt 0.25 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • Bra format för gryta
    Använde dessa till fisksoppa, enkla att dela och smarrigt!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.