Tillaga så här
UGN: Värm ugnen till 175ºC (varmluftsugn 150ºC). Lägg de tinade filéerna i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillsätt 1 msk olja, lite peppar och 1 krm salt. Tillaga i 10-12 minuter.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Renskurna filéer av TORSK* (Gadus morhua). *Fiskad i Nordostatlanten (Barents hav, Norska havet, Spetsbergen eller Björnön) med trålar, notar eller krokar och linor. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Fisk
Innehåll
Findus filéer av torsk är fina bitar med ren smak från ett friskt ishav. Filéerna blir snabbt infrysta efter fångst för att behålla den fina kvalitén och det saftiga köttet. Torsken är populär i hela familjen med sin lena, goda smak. Enkel att tillaga och passar därför utmärkt både till vardags och helgmiddagen.
Nyckelhål
MSC-märkt fisk
energi (kJ) | 308 kJ |
energi (kcal) | 73 kcal |
fett | 0.5 g |
varav mättat fett | 0.1 g |
kolhydrat | 0 g |
varav sockerarter | 0 g |
fiber | 0 g |
protein | 17 g |
salt | 0.25 g |
Lägg till recension
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
-
Bra format för grytaAnvände dessa till fisksoppa, enkla att dela och smarrigt!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Resan?Var är denna torsk fångad var är den förpackad? Hur många varv runt jorden har den åkt efter fångsten?