Fina filéer av torsk

Fina Fileer av fisk med msc
Findus filéer av torsk är fina bitar med ren smak från ett friskt ishav. De blir snabbt infrysta efter fångst för att behålla den fina kvalitén och det saftiga köttet. Torsken är populär i hela familjen med sin lena, goda smak och då den är lättlagad passar torsken utmärkt som både vardagsmat och helglyx. Här finns våra enkla och goda torskrecept. https://www.findus.se/var-mat/gronsaker/veggie-sides https://www.findus.se/recept/tema-och-inspiration/vit-fisk-recept

Tillaga så här

UGN: Värm ugnen till 175ºC (varmluftsugn 150ºC). Lägg de tinade filéerna i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillsätt 1 msk olja, lite peppar och 1 krm salt. Tillaga i 10-12 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Renskurna filéer av TORSK* (Gadus morhua). *Fiskad i Nordostatlanten (Barents hav, Norska havet, Spetsbergen eller Björnön) med trålar, notar eller krokar och linor. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Allergeninformation

Fisk

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

energi (kJ) 308 kJ
energi (kcal) 73 kcal
fett 0.5 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 0 g
varav sockerarter 0 g
fiber 0 g
protein 17 g
salt 0.25 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Bra format för gryta
    Använde dessa till fisksoppa, enkla att dela och smarrigt!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Resan?
    Var är denna torsk fångad var är den förpackad? Hur många varv runt jorden har den åkt efter fångsten?