Torskfilé

Torskfilé
förpackningsomslag torskfilé
Torsk kännetecknas av sitt underbara fasta vita kött med lameller som faller sönder lätt efter tillagning. När man tar en tugga är köttet saftigt och silkeslent, men samtidigt ger den täta texturen en substans och god eftersmak. Findus Torskblock är perfekta att tillaga som gratäng eller som huvudingrediens i en gryta eller soppa. Man behöver bara tina blocket lätt och sen skära i bitar efter önskemål. Ännu enklare är att tillaga torskfiléerna i ugn. Och har man lite mer tid testa då Pulled torskfilé. En given succé!

Tillaga så här

Lägg den tärnade fisken i sjudande, lättsaltat vatten. Sjud försiktigt på låg värme i ca 5-7 minuter med lock, till dess att fiskköttet är vitt.
HUSHÅLLSUGN
Fryst fisk 175ºC, 45-50 min.
Tinad fisk 175ºC, 35-40 min.

VARMLUFTSUGN
Lägg den frysta fisken i en smord form. Tillaga i 150ºC i 40-45 minuter. Om fisken är tinad räcker det med 30-35 minuter i ugnen.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Renskurna filébitar av torsk* (Gadus morhua). *Fiskad i Nordostatlanten (Barents hav, Norska havet, Spetsbergen eller Björnön), med trålar eller krokar & linor. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

FiskInnehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

MSC-märkt fisk

MSC-märkt fisk

Näringsvärde per 100g

energi 310 kJ / 75 kcal
fett 0,7 g
varav mättat fett 0,1 g
kolhydrat 0 g
varav sockerarter 0 g
protein 17 g
salt 0,1 g
fiber 0 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • Bedrägeri
    Innehållet i denna produkt är så långt ifrån en fin torskfilé som man kan komma. Varje paket innehåller en stjärtbit och två trasiga slag som normalt inte används som människoföda.
  • Bästa torskfilén
    Den bästa på marknaden, blir inte seg som många kan bli. Rekommenderas!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.