Kyckling i pepparsås & Mangodessert

Kyckling i pepparsås & Mangodessert
Förpackning Findus kyckling med grönpepparsås
Smaka GoVitals portionsrätt från Findus med kycklingbitar i rikligt med grönpepparsås, broccolibuketter, minirösti och svartvinbär. Avsluta med den tillhörande mangodesserten som är toppad med choklad. Det är en måltid som både smakar gott och gör gott, eftersom både varmrätten och desserten är berikade med extra protein. Tillagningen sker smidigt i mikron på bara ett par minuter – det är bra när tiden eller orken inte räcker till. Måltiden är en del av GoVitals proteinrika rätter som innehåller bra råvaror och näringsinnehåll, i kombination med goda smaker, tilltalande utseende och ätvänliga konsistenser. Det är mat som alla kan glädjas över!

Tillaga så här

MIKRO (750W)
1. Bryt och riv av tallriksdelarna från varandra.
2. Drag eller klipp av plastfilmen från de 2 tallriksdelarna.
3. Tillaga varmrätten i 5-6 minuter i mikro (750 W).
4. Låt stå någon minut så att värmen fördelar sig.
5. Tina mangodesserten i ca 15-20 sekunder i mikro (750 W).


För bästa måltidsupplevelse ta ut den frysta varmrätten och desserten från formen och lägg på varsin tallrik. Tillaga respektive rätt var för sig enligt ovan.Förvaringsinstruktioner

I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Varmrätt: Minirösti 25 %: Potatis, rapsolja, salt, druvsocker, stärkelse, stabiliseringsmedel (E464) och kryddor. Proteinberikad sås 21 %: Vatten, SKUMMJÖLK, VISPGRÄDDE, lök, morötter, tomatpuré, SMÖR, nötköttsbuljong, MJÖLKPROTEIN, stärkelse, salt, grönpeppar, karamelliserat socker, grönsakskoncentrat (tomat, morot, lök) och lagerblad. Kyckling 14 %: Kycklinginnerfilé, druvsocker, tapiokastärkelse och salt. Broccoli 9 %, Rörda svartvinbär 5 %: Svartvinbärspuré, socker och stärkelse. I rätten ingår 14 % kyckling.

Dessert: Mangodessert 23 %: Mangopuré, VISPGRÄDDE, SKUMMJÖLK, stärkelse, socker, MJÖLKPROTEIN, ÄGGULA och vaniljarom. Choklad 3 %: kakaomassa, socker, emulgeringsmedel SOJALECITIN, naturlig vaniljarom.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

Ägg

Sojabönor

MjölkInnehåll

Näringsvärde per 100g

energi 650 kJ / 150 kcal
fett 7 g
varav mättat fett 3 g
kolhydrat 15 g
varav sockerarter 8 g
protein 6.5 g
salt 0.77 g
fiber 1.5 g

DESSERT

energi 750 kJ / 180 kcal
fett 10 g
varav mättat fett 6 g
kolhydrat 20 g
varav sockerarter 18 g
protein 3 g
salt 0.09 g
fiber 1.5 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • toppen
    min mor älskar denna rätten
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Kyckling med grönpepparsås GoVital
    Av Cristina Näsholm
    Bilden på förpackningen liknar inte det som jag får upp på tallriken.Får väl leva med att det är så micro är. MEN tänk på kryddningen.Grönpepparsås behöver inte vara så stark att den tar kål på de andra smakerna.Som kock ska man kunna finlira med kryddor. Nästan oätlig rätt!