Ärter, majs och paprika

Ärter, majs och paprika
Klassisk blandning ärter, majs och parika förpackning
Findus Ärter, majs och paprika är en söt harmonisk blandning med massvis av sätt att kunna avnjutas. Ta med våra små godsaker i receptet när det är dags att tillaga middagar, luncher eller en smakrik sallad. Ärter, majs & paprika går att avnjutas som de är på sidan av eller i maten som en ingrediens. Findus grönsaker har alltid bästa möjliga smak och kvalitet. Vi vill med vår Ärter, majs & paprika alltid ge dig bästa möjliga smak och kvalitet. Detta gör vi genom att skörda och frysa grönsakerna när de smakar som bäst. Samtidigt ser vi till att våra grönsaker odlas och förädlas med hänsyn till miljön. För med odling av jorden följer också ett ansvar att vårda den.

Tillaga så här

MIKRO Lägg ca hälften av den djupfrysta grönsaksblandningen i en skål med lock. Tillsätt 1-2 msk vatten. Värm på hög effekt (750 W) 5 minuter. Vid 850 W värm i 4 minuter.
KASTRULL Häll 1 msk olja och 1 msk vatten i en kastrull. Lägg i den djupfrysta grönsaksblandningen och värm i 4-5 minuter under lock. Servera med spadet.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Ärter 55 %, majs 32 %, paprika 10 %, salt och lökpulver. Grönsakerna är förvällda.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 297 kJ / 71 kcal
fett 0.7 g
varav mättat fett 0.3 g
kolhydrat 10 g
varav sockerarter 4.2 g
protein 3.9 g
salt 0.43 g
Vitamin C 15 mg (18.0%*)
fiber 4.4 g
*% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Funkar till det mesta
    Perfekt att ha som tillbehör till det mesta, finns alltid hemma i min frys!!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.