
Tillaga så här
KASTRULL
Värm de djupfrysta spenatbitarna på svag värme med 2 msk vatten och ev. lite olja. Rör om då och då. Smaksätt ev med salt, peppar och riven muskotnöt.
MIKRO
Lägg de djupfrysta spenatbitarna med 2 msk vatten och ev. lite olja i en skål med lock. Värm på hög effekt (750 W) i 7-8 minuter, rör om efter halva tiden. Smaksätt ev med salt, peppar och riven muskotnöt.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Förvälld bladspenat.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Innehåll
Vår spenat kommer från odlingsområdet runtomkring Reken* i Tyskland som med sitt ljumma klimat och lätta jordar är perfekt för just spenatodling. Gårdarna i området har över 60 års erfarenhet av att odla spenat och arbetar med hållbar och ansvarsfull odling. Bladen skördas när de är som allra bäst och närheten från gård till frys gör att den fina kvaliteten och näringsinnehåll bevaras på bästa sätt. Vår strävan är att odla spenatblad där smak, storlek och textur ger en både god och näringsrik upplevelse. *Med området runtomkring Reken menar vi ett odlingsområde i nordvästra Tyskland och Nederländerna.
Nyckelhål
Näringsvärde per 100g
energi | 67 kJ / 16 kcal |
fett < | 0.5 g |
varav mättat fett < | 0.1 g |
kolhydrat < | 0.5 g |
varav sockerarter < | 0.5 g |
protein | 3 g |
salt | 0.04 g |
Vitamin A | 585 µg |
fiber | 2 g |
810 µg |
-
God spenatDen här spenaten är verkligen god och jag bjuder gärna på den.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Saknar ursprungsland!Jag tycker att det är ett otyg att ursprungsland saknas på förpackningen och nu hittar jag det inte ens på er hemsida under produktinfon. Inte ok, då avstår jag hellre att köpa.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.