Bladspenat

Bladspenat
Förpackning Findus Bladspenat
Vår spenat kommer från odlingsområdet runtomkring Reken* i Tyskland som med sitt ljumma klimat och lätta jordar är perfekt för just spenatodling. Gårdarna i området har över 60 års erfarenhet av att odla spenat och arbetar med hållbar och ansvarsfull odling. Bladen skördas när de är som allra bäst och närheten från gård till frys gör att den fina kvaliteten och näringsinnehåll bevaras på bästa sätt. Vår strävan är att odla spenatblad där smak, storlek och textur ger en både god och näringsrik upplevelse. Findus Bladspenat nu i kartong på 500 g. *Med området runtomkring Reken menar vi ett odlingsområde i nordvästra Tyskland och Nederländerna.

Tillaga så här

KASTRULL
Värm de djupfrysta spenatbitarna på svag värme med 2 msk vatten och ev. lite olja. Rör om då och då. Smaksätt ev med salt, peppar och riven muskotnöt.
MIKRO
Lägg de djupfrysta spenatbitarna med 2 msk vatten och ev. lite olja i en skål med lock. Värm på hög effekt (750 W) i 7-8 minuter, rör om efter halva tiden. Smaksätt ev med salt, peppar och riven muskotnöt.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvälld bladspenat.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 67 kJ / 16 kcal
fett < 0.5 g
varav mättat fett < 0.1 g
kolhydrat < 0.5 g
varav sockerarter < 0.5 g
protein 3 g
salt 0.04 g
Vitamin A 585 µg
fiber 2 g

810 µg

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • God spenat
    Den här spenaten är verkligen god och jag bjuder gärna på den.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Saknar ursprungsland!
    Jag tycker att det är ett otyg att ursprungsland saknas på förpackningen och nu hittar jag det inte ens på er hemsida under produktinfon. Inte ok, då avstår jag hellre att köpa.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.