Bladspenat

Bladspenat
Findus Elegant bladspenat förpackning
Ljuvligt god bladspenat från Findus! Den fylliga smaken från de fina, späda och djupt gröna primörbladen berikar dina maträtter. Findus bladspenat fungerar utmärkt som den är eller som soppa, smoothie eller bara som en topping till en varmrätt. Bladspenaten kan ge din soppa extra krydda eller öka intensiteten i din paj – möjligheterna är oändliga. Dessutom är den fullproppad med nyttigheter och bra näringsvärde. Att laga en spenatlasagne eller mixa ihop en grön smoothie med bladspenat går snabbt och enkelt när du plockar fram Findus frysta Elegant Bladspenat ur frysen. Ta fram den mängden bladspenat som krävs till ditt recept och värm sedan upp i mikron eller i en panna på spisen. Det är ett perfekt sätt att få i sig nyttig mat till vardags och samtidigt spara mycket tid i köket. Findus har lång erfarenhet av odling och strävar alltid efter att erbjuda grönsaker av hög kvalitet. Genom att skörda och frysa ned bladspenaten när den är som bäst bevaras näringsvärdet, och det gör att du kan njuta av bladspenat året om. Det underlättar för dig i vardagen och minskar dessutom matsvinnet eftersom du bara behöver tillaga mängden du behöver. Här kan du se flera recept på vad du laga med vanlig eller bladspenat.

Tillaga så här

MIKRO
Lägg de djupfrysta spenatbitarna med 2 msk vatten i en skål med lock. Värm i 7-8 minuter, rör om efter halva tiden. Krydda.

KASTRULL
Värm de djupfrysta spenatbitarna på svag värme med 2 msk vatten och ev lite olja. Rör om då och då. Smaksätt med salt, peppar och ev riven muskotnöt.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvälld bladspenat.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 108 kJ / 26 kcal
fett 0.8 g
fett 0.8 g
varav mättat fett 0.1 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 0.5 g
kolhydrat 0.5 g
varav sockerarter 0.3 g
varav sockerarter 0.3 g
protein 3.1 g
protein 3.1 g
salt 0.04 g
salt 0.04 g
Vitamin A 200 µg (25.0%*)
Vitamin A 200 µg (25.0%*)
fiber 2.1 g
fiber 2.1 g
*% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • God spenat
    Den här spenaten är verkligen god och jag bjuder gärna på den.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Saknar ursprungsland!
    Jag tycker att det är ett otyg att ursprungsland saknas på förpackningen och nu hittar jag det inte ens på er hemsida under produktinfon. Inte ok, då avstår jag hellre att köpa.