Blomkål

Blomkål
Findus Buketter av blomkål förpackning
Sugen på att göra en god blomkålsgryta, eller kanske komplettera tallriken med blomkålens krispighet och milda söta ton? Findus blomkål är av bästa möjliga runda smak och fylld med nyttigheter. Vi vill med vår frysta blomkål alltid ge dig kvalitet samt möjligheter till din matlagning. Detta gör vi genom att skörda och frysa grönsakerna när de smakar som bäst. Samtidigt ser vi till att våra grönsaker odlas och förädlas med hänsyn till miljön. För med odling av jorden följer också ett ansvar att vårda den.

Tillaga så här

MIKRO Lägg halva påsen med den djupfrysta Blomkålen i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 5 minter. Vid 850 värm i 4 minuter.
KASTRULL Koka upp rikligt med vatten (1 liter till ½ påse Blomkål). Häll i Blomkålen och ta grytan från plattan. Låt stå 3 minuter och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten i ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll Blomkålen i insatsen och låt ångas i 4 minuter.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET; I frysutrymme (-18 eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras i fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvälld blomkål (renskurna buketter)Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 101 kJ / 24 kcal
fett 0.3 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 2.3 g
varav sockerarter 2.1 g
protein 2.1 g
salt 0 g
Vitamin C 26 mg (32.0%*)
fiber 1.9 g
*% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Utmärkt!
    En basvara i min familj, har alltid blomkål hemma.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.