Blomkål

Findus Buketter av blomkål förpackning
Krispiga, fint skurna blomkålsbuketter. EN MER MÅNGSIDIG GRÖNSAK FÅR MAN LETA EFTER. Täta, krispiga, vita buketter med mild och rund smak. Underbara med bara en smörklick, men kan varieras i oändliga former, smaksättningar och texturer. Testa gärna att tillaga blomkålen som len, krämig puré, gräddig gratäng med lagrad ost eller stomp med pressad vitlök och färska örter.

Tillaga så här

KASTRULL Koka upp rikligt med vatten (1 liter till ½ påse Blomkål). Häll i Blomkålen och ta grytan från plattan. Låt stå 3 minuter och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten i ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll Blomkålen i insatsen och låt ångas i 4 minuter.
MIKRO Lägg halva påsen med den djupfrysta Blomkålen i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 5 minter. Vid 850 värm i 4 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET; I frysutrymme (-18 eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras i fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Blomkål

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

energi (kJ) 101 kJ
energi (kcal) 24 kcal
fett 0.3 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 2.3 g
varav sockerarter 2.1 g
fiber 1.9 g
protein 2.1 g
salt 0 g
Vitamin C 26 mg (32%**)
**% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Utmärkt!
    En basvara i min familj, har alltid blomkål hemma.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.