Hackad grönkål

Findus Hackad grönkål förpackning
Med sin intensiva och kraftfulla smak är grönkål en god grönsak. Dessutom är den nyttig och full av vitaminer som vitamin C. Direkt efter skörd fryses Findus noga utvalda grönkål ned, för att behålla kvalitét och smak. Grönkål går att variera i det oändliga. Den passar i allt från stuvningar och soppor till pajer och sallader. Smaklig måltid!

Tillaga så här

KASTRULL
Värm grönkålsbitarna i en kastrull på medelhög värme tills de börjar koka. Låt det småkoka i 8-10 minuter. Rör om då och då. Smaksätt med salt och peppar.
MIKRO
Lägg grönkålsbitarna (½ påse) i en skål. Täck över skålen. Värm på 750 W i 5-6 minuter. Rör om efter halva tiden. Smaksätt med salt och peppar. Hel påse (500 g) värmes i 8-10 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET; I frysutrymme (-18 eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras i fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Förvälld och hackad grönkål.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

energi (kJ) 85 kJ
energi (kcal) 21 kcal
fett 0.7 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 0.7 g
varav sockerarter 0.6 g
fiber 2.5 g
protein 1.6 g
salt 0.06 g
Vitamin A 380 µg (48%**)
Vitamin C 48 mg (60%**)
**% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Botten
    Den bilden på paketet på grönkål såg ju så läcker ut. Resultatet efter tinat den, enl era instruktioner, blev en äcklig grön sörja. Snacka om att bilden ljuger! Kommer aldrig mer köpa er grönkål’
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.