majs i skål och majskolv
Findus majs är gula, små och fina korn med mild och god sötma. Enkelt att ta ur frysen för att tina och tillaga i kastrull eller mikrovågsugn. Eftersom majsen är frysta har vi fångat näringen vid perfekt tillfälle och du kan alltid lägga tillbaka i frysen efter att ha använt vad du behöver. Vi vill med våra grönsaker alltid ge dig bästa möjliga smak och kvalitet. Detta gör vi genom att skörda och frysa grönsakerna när de smakar som bäst. Samtidigt ser vi till att våra grönsaker odlas och förädlas med hänsyn till miljön. För med odling av jorden följer också ett ansvar att vårda den.

Tillaga så här

MIKRO
Lägg den djupfrysta majsen (½ påse) i en skål med lock. Tillsätt 2 msk vatten. Tillaga på hög effekt (700 W) 4-5 minuter. Vid 850 W tillaga i 4 minuter. Rör alltid om efter halva tiden.
KASTRULL
Koka upp rikligt med vatten. När det kokar, häll i halva påsen majs och ta bort kastrullen från plattan. Låt stå i 2 minuter och häll av. Vid användning av ånginsats, fyll upp vatten till ånginsatsen, häll i halva påsen majskorn i insatsen och låt ångas i 3 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSAT HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18 eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Förvällda majskorn

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 422 kJ / 101 kcal
fett 1.5 g
varav mättat fett 0.7 g
kolhydrat 16 g
varav sockerarter 3.6 g
protein 3.1 g
salt 0 g
fiber 5.2 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Riktigt bra produkt!
    Jag fann mig själv i kylskåpen vid Ica en lördag kväll. Jag gav Royalty Majs en chans. Det var fan i mig det godaste som finns. Herregud var mina smaklökar blev kära. Rekommenderat att ha de frysta i sina tacos samt pannkakssmet. Men de är bäst bara för själv. Oftast skriver jag inte recensioner men detta var bara föööööör bra.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Bäst
    Ja, de är bäst men verkar svåra att få tag på för tillfället. Varken Coop, Ica eller Willys har dem hemma, bara sina egna hemmamärken.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.