Majskolvar

Majskolvar
förpackningsomslag extra söta majskolvar
Findus gyllengula majskolvar har en god sötma. Frysta vid perfektion passar de utmärkt att ta ut ur frysen och lägga i kastrullen under en koktid på dryga 8 minuter. Majskolvarna går även bra att grilla en härlig sommarkväll. Se några av våra recept med majskolv för inspiration. Findus grönsaker har alltid bästa möjliga smak och kvalitet. Detta gör vi genom att skörda och frysa grönsakerna när de smakar som bäst. Samtidigt ser vi till att våra grönsaker odlas och förädlas med hänsyn till miljön. För med odling av jorden följer också ett ansvar att vårda den.

Tillaga så här

MIKRO
Lägg de djupfrysta majskolvarna i en skål med lock. Tillsätt 1-2 msk vatten. Tillaga på hög effekt (750 W) 9-10 minuter, salta.
KASTRULL
Lägg de djupfrysta majskolvarna i en kastrull. Häll i så mycket kallt vatten att det knappt täcker majskolvarna. Tillsätt lite salt. Koka upp och låt koka 8 minuter.
GRILL
Tina kolvarna och pensla dem med lite smör. Grilla runt om, ca 10-15 minuter eller tills de fått ljusbrun färg. Servera majskolvarna med en klick smör eller med en god sås.



Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET; I frysutrymme (-18 eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras i fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

2 majskolvar. Förvällda.



Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.



Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 480 kJ / 110 kcal
fett 2 g
varav mättat fett 0.4 g
kolhydrat 18 g
varav sockerarter 11 g
protein 3.5 g
salt 0 g
fiber 4.5 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Sötsliskiga majskolvar
    Av Anders Sehlå
    Hej, ätit findus frysta majskolvar sedan 8-årsåldern, alltid älskat dem för deras frächa smak. Idag är jag 59 år och varken jag, min sambo eller våra barn kan äta era nuvarande söta majskolvar. Grönsaker som gul majs behöver inte sötas. Ni har tyvärr lyckats förstöra en superfräch grönsak med socker, helt ofattbart tycker jag. Hela vår familj önskar vi i framtiden återigen kan köpa frysta osötade majskolvar som de smakade under -70, -80, -90 och början av 00-talet. Vänligen Anders Sehlå
  • Bästa majsen
    Väljer alltid denna när vi ska grilla, blir besvikna när affären inte har någon.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Grillade majskolvar med en nypa flingsalt
    Majskolvar som är extra söta är toppen att grilla och toppa med en nypa flingsalt. Mina kräsna döttrar älskar denna produkt och jag med. / Sofia
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.