Stuvad spenat

Stuvad spenat
Findus Stuvad spenar förpackning
Krämig och mustig med robust karaktär är hur vi bäst beskriver vår stuvade spenat. Stuvad spenat är både nyttigt och gott som passar vuxna som små. Findus stuvade spenat kan du värma som den är men också tillaga som tillbehör eller addera annat gott till. På Findus hittar du flera recept på spenat som kan hjälpa dig. Passar utmärkt till både lunch och middag. Att odla grönsaker och spenat är en utmaning. Det kräver starka och frisk grödor, noggrant val av åkermark, omsorgsfull hantering av plantorna, väl avvägda skördar och inte minst en stor portion bondförnuft. I över ett halvt sekel har Findus strävat efter att leverera grönsaker av högsta kvalitet. Vårt arbete är i ständig utveckling och resultatet av våra ansträngningar håller du nu i din hand. Testa Findus krämiga stuvade spenat redan idag!

Tillaga så här

KASTRULL Värm de djupfrysta spenatbitarna i en kastrull på medelhög värme. Rör om då och då. Smaksätt gärna lite extra, t ex med nymald peppar, eller riven muskotnöt.
MIKRO Lägg de djupfrysta spenatbitarna i en skål. Täck över skålen. Tillaga på hög effekt 6-7 minuter. Rör om efter halva tiden. Smaksätt gärna lite extra, t ex med nymald peppar, eller riven muskotnöt.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Hackad spenat 70 %, SKUMMJÖLK, VETEMJÖL, rapsolja, stärkelse (majs, potatis), lök, salt, grönsakspulver (lök, palsternacka, morot), purjolöksextrakt, kryddextrakt, vitpeppar, gurkmeja och libsticka.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

Gluten

MjölkInnehåll

Näringsvärde per 100g

energi 187 kJ / 45 kcal
fett 1.8 g
varav mättat fett 0.2 g
kolhydrat 3.9 g
varav sockerarter 1.3 g
protein 2.5 g
salt 0.73 g
Vitamin A 140 µg (17.0%*)
fiber 1.5 g
*% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
 • Bra!
  Det här är så nära morsans spenatstuvning som det går att komma. Behöver en liten touch med salt, sen är den kanon.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Underbart
  Mycket god som den är men kan lätt piffas upp med en klick smör, salt, vitpeppar och muskot. Då blir den underbar. gärna med två hårdkokta ägg skalade och halverade i soppan. Mums!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Spenat
  Mycket gott till fiskrätter!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Riktigt krämig och smakrik!
  Som stuvad spenat ska smaka. Väldigt god och krämig. Mycket nöjd!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Lätt att laga till.
  Perfekt att laga till , bara att ta fram det som behövs. Var väldigt god och passar till fisk . Älskar spenat , är jättegott tillbehör.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.