Hackad Spenat Big Pack

Hackad Spenat Big Pack
Findus Hackad spenat förpackning
Findus Hackad Spenat storpack passar den lite större familjen eller dig som äter spenat ofta. Vår hackade spenat skördas och fryses då den är som bäst. Genom att skörda och frysa spenaten när den smakar som bäst bibehåller vi både den goda smaken och kvaliteten. På så sätt kan du njuta av smaken av nyskördad spenat när som helst under året. Fräs den hackade spenaten tillsammans med lite olivolja och vitlök eller servera som en sallad med rostade pinjenötter. Varför inte göra en stor god spenatpaj eller spenatlasagne som vårt storpack passar utmärkt till! Hackad spenat är perfekt i pajer eller gratänger och sätter både fin färg och smak till rätten. Om du söker mer inspiration och idéer på vad du kan göra för gott och spännande med spenat så rekommenderar vi att läsa vår Spenatguide , fylld med tips kring att laga mat med spenat.

Tillaga så här

MIKRO (750 W)
Lägg de djupfrysta spenatbitarna (¼ påse) i en skål. Täck över skålen. Värm på hög effekt (750 W) i 5-6 minuter. Rör om efter halva tiden. Smaksätt med salt, peppar och ev mejram, timjan eller riven muskot.

KASTRULL: Värm de djupfrysta spenatbitarna i en kastrull på medelstark värme och låt sjuda i några minuter. Rör om då och då. Smaksätt med salt, peppar och ev mejram, timjan eller riven muskot.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvälld och hackad spenat.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Näringsvärde per 100g

energi 86 kJ / 21 kcal
fett 0,6 g
varav mättat fett 0,1 g
kolhydrat 0,5 g
varav sockerarter 0,3 g
protein 2,3 g
salt 0,05 g
Vitamin A 200 µg (25,0%*)
fiber 2 g
*% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om produkten!
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*