Kinamix

Förpackning Findus Vår klassiska kinamix
Vår klassiska Kinamix är en fräsch blandning av ris, majs, paprika och ärter. Den passar perfekt som tillbehör till nästan allt, men ett hett tips är att låta den utgöra början på en riktigt god sallad.

Tillaga så här

KASTRULL: 1. Värm upp lite olja eller smör i en kastrull. Tillsätt rismixen och låt den fräsa några minuter.
2. Sänk värmen och tillsätt ev lite vatten. Låt rismixen sjuda under lock 5-7 minuter. Rör om då och då.

MIKRO (750 W): 1. Häll upp rismixen i en skål. Tillsätt eventuellt lite olja eller smör.
2. Tillaga på full effekt 7-9 minuter. Rör om efter halva tiden. Låt stå någon minut så att värmen fördelar sig.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Förvaring

EMBALLAGE ÅTERVINNS SOM: Mjukplast.

Ingredienser

Kokt ris 35 %, ärter 29 %, majs 25 %, paprika 7 %, salt, lökpulver. Ärter, majs och paprika är förvällda.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

energi (kJ) 325 kJ
energi (kcal) 77 kcal
fett < 0.5 g
varav mättat fett 0.2 g
kolhydrat 15 g
varav sockerarter 2.2 g
fiber 2.6 g
protein 2.9 g
salt 0.51 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Kinamix med bacon
    Av Per Nordenberg
    Jag brukar klippa baconet i små små bitar och steka separat. Efter att den fått rinna av lite på ett papper så blandar jag de sedan i kinamixen. Supergott! Det enda som jag saknar med Kinamix är 900 g förpackningen som fanns tidigare.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Gott
    Perfekt när man inte orkar lägga så mycket tid i köket. Brukar ha kyckling till, det blir gott!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.