Wok Thai Big pack

Förpackning Findus Wok Thai
Findus Thai Wok innehåller en färgsprakande mix av spröda grönsaker som lägger grunden till en god och hälsosam måltid, med smaker från Thailand som uppskattas av hela familjen. Thai Wok passar toppen som vardagsmat eller när man lagar till flera personer eftersom det går snabbt att tillaga. Den goda smaken från bland annat bambuskott och minimajs skapar en himmelsk wok tillsammans med till exempel fisk, skaldjur, fågel eller något vegetariskt alternativ. Ta fram den mängden Findus Thai Wok du behöver och addera ditt favoritprotein i en het stekpanna, fräs i några minuter för att få en krispig yta. Sedan är det bara att hälla på en god sås och servera. En enklare och smidigare måltid än denna blir svårt att finna! Findus fryser alltid ned grönsakerna kort efter skörd för att näringsvärdet ska bevaras, så att du kan njuta av en god wok med känslan av nyskördat hela året. Glöm inte att spana in Findus andra woksorter som innehåller andra grönsaker och smaker – de ger dig oändligt med valmöjligheter till nyttigare och godare måltider i vardagen.

Tillaga så här

MIKRO, 4-6 min (750 W)
Töm ½ påsens innehåll på en tallrik. Värm på hög effekt 4-6 minuter. Rör om efter halva tiden.

WOK/STEKPANNA, 5-7 min

För bästa resultat: Stek de djupfrysta grönsakerna (½ påse) på hög värme i lite olja 5-7 minuter.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Morot (orange och gul), lök, röd paprika, minimajs 10 %, gröna bönor, bambuskott 7,5 %, salt och svartpeppar. Samtliga grönsaker utom löken är förvällda.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi (kJ) 105 kJ
energi (kcal) 25 kcal
fett 0.4 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 4.1 g
varav sockerarter 3.4 g
fiber 2.3 g
protein 1 g
salt 0.43 g
Vitamin A 170 µg (21%**)
**% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
 • Vikt?
  Av Jonas
  Hej Findus! Köpte eran wok på 900g, går på kost schema så väger alltid maten. När jag gjort en hel påse i ugnen fanns det 300g kvar av grönsakerna. Riktigt riktigt uselt, när man betalar för 900g. Står ingenstans att man betalar för fryst vatten i grönsakerna. Kommer inte välja era påser framöver!!!
 • Bästa grönsakerna
  Av Stina svensson
  Detta är bästa grönsakerna. Är så ledsen att de inte säljs längre i handeln utan enbart via mat.se som inte kan leverera mat där vi bor.. så tråkigt... :(
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Enkel att använda
  Goda smaker och väldigt enkel att använda. Snabbt går det också!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.