Grönt- och Vegetariskt

Vi tror på en bra balans på tallriken och på en grönare framtid med goda och gröna maträtter. Här hittar du fryst grön och vegetarisk mat som gör det lätt äta mer grönt. Upptäck Green Cuisine med ett gäng växtbaserade produkter som falafel, grönsakspinnar och quinoa- och sötpotatisbiffar.

Intresset för nya maträtter ökar och den gröna trenden är här för att stanna. Medvetenheten om hur vår livsstil påverkar oss själva och de som kommer efter oss bara ökar. Tankar på miljön och på vår hälsa påverkar våra val vilket gör att efterfrågan på hållbart producerad mat ökar.

Vi på Findus välkomnar att dagens konsumenter är medvetna och ställer krav. Vi har arbetat i och med jorden i över sjuttio år och hållbarhet har alltid varit självklart för oss. Det har gett klimatcertifierade grönsaker av absolut världsklass, marknadens bredaste vegetariska portfölj mot restauranger & storkök och Sveriges mest sålda falafel. Vi tror på en bra balans på tallriken och på en grönare framtid med goda och gröna maträtter.