Tillaga så här
TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST
UGN 230°C i ca 12 minuter.
1. Värm ugnen till 230°C.
2. Lägg pinnarna på en plåt med bakplåtspapper.
3. Tillaga högst upp i ugnen i ca. 12 min. (10 min. i varmluftsugn)
4. Vänd på pinnarna efter halva tillagningstiden.
MÅSTE TILLAGAS
Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm innan servering.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Risflingor, VETEMJÖL, vatten, vegetabiliska oljor (raps, solros, i varierande proportioner), VETEGLUTEN, potatisstärkelse, naturlig arom, VETEFIBER, salt, paprikapulver, jäst, gurkmeja.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Innehåll
Green Cuisine Fishless Fingers är ett vegetariskt alternativ till fiskpinnar och det självklara middagsvalet när tiden är knapp och man inte vill tumma på smak. Inte nog med att de är helt oemotståndliga, Green Cuisine Fishless Fingers är även rika på OMEGA 3 och protein, visst är det klockrent? Tillaga enkelt i ugn i ca 12 minuter, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Passar perfekt att servera tillsammans med en dipp med lite sting, eller varför inte liva upp vardagen ordentligt, addera dessa godbitar i din taco och vi lovar att det kommer att bli en riktig fiesta.
energi (kJ) | 1073 kJ |
energi (kcal) | 257 kcal |
fett | 13 g |
varav mättat fett | 0.9 g |
kolhydrat | 26 g |
varav sockerarter | 1.7 g |
fiber | 2 g |
protein | 7.9 g |
salt | 1.3 g |
Lägg till recension
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
-
Det bästa jag har ätit19-06-2024Jag har ätit dessa fiskpinnar varje dag i ett halvårJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.