Green Cuisine Fishless Fingers är ett vegetariskt alternativ till fiskpinnar och det självklara middagsvalet när tiden är knapp och man inte vill tumma på smak. Inte nog med att de är helt oemotståndliga, Green Cuisine Fishless Fingers är även rika på OMEGA 3 och protein, visst är det klockrent? Tillaga enkelt i ugn i ca 12 minuter, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Passar perfekt att servera tillsammans med en dipp med lite sting, eller varför inte liva upp vardagen ordentligt, addera dessa godbitar i din taco och vi lovar att det kommer att bli en riktig fiesta.

Tillaga så här

TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST
UGN 230°C i ca 12 minuter.
1. Värm ugnen till 230°C.
2. Lägg pinnarna på en plåt med bakplåtspapper.
3. Tillaga högst upp i ugnen i ca. 12 min. (10 min. i varmluftsugn)
4. Vänd på pinnarna efter halva tillagningstiden.

MÅSTE TILLAGAS
Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm innan servering.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Risflingor, VETEMJÖL, vatten, vegetabiliska oljor (raps, solros, i varierande proportioner), VETEGLUTEN, potatisstärkelse, naturlig arom, VETEFIBER, salt, paprikapulver, jäst, gurkmeja.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.

Allergeninformation

Gluten

Innehåll

Näringsvärde per 100g

energi (kJ) 1073 kJ
energi (kcal) 257 kcal
fett 13 g
varav mättat fett 0.9 g
kolhydrat 26 g
varav sockerarter 1.7 g
fiber 2 g
protein 7.9 g
salt 1.3 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om produkten!