Köttfärsås Original

Köttfärsås Original
köttfärssås i burk
Sveriges mest sålda köttfärssås! Findus Köttfärssås Original lanserades redan 1965 och är tack vare sin klassiska smak välkänd i många hem. Redan från start blev den en populär nyhet, idag är den Sveriges mest sålda köttfärssås. En färdig köttfärssås på burk som du enkelt värmer i kastrull eller några minuter i mikro. Utveckla rätten genom att sätta din egen prägel på den. Varför inte tillsätta en extra krydda du uppskattar? Eller göra en härlig grönsallad för att få in extra fräschör? Vad du än väljer att göra så kommer du uppleva en färdig köttfärssås med fantastiska smaker. Upplev den du också!

Tillaga så här

MIKRO (750 W):
Värm i en skål med lock i 3-4 minuter. Rör om då och då.
KASTRULL
Värm under omrörning.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING: Öppnad burk kan förvaras med lock i kylskåp ca 2 dygn.


Ingredienser

Vatten, griskött 23 %, tomatpuré, morötter, paprikapuré, paprika, stärkelse, lök, saltgurka (gurka, salt, ättika), nötköttsbuljong, salt, vinäger, paprikapulver, rapsolja, citronjuicekoncentrat, kryddor, socker och kryddextrakt.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Näringsvärde per 100g

energi 410 kJ / 100 kcal
fett 6 g
varav mättat fett 2.3 g
kolhydrat 6.5 g
varav sockerarter 2.5 g
protein 4 g
salt 0.9 g
fiber 1 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
 • Tyvärr inte välsmakande
  Konstigt smakande icke köttfärs men tyvärr mer tillgänglig en den goda Italienska varianten ?
 • Ej god
  Smakar inte bra sedan flytten till Tyskland, italienska varianten är godare.
 • Klart godkänd
  Av Tommy Rolandsson
  Säregen, men välsmakande. Brukar blanda ut köttfärssåsen med lite vatten för att få en såsigare konsistens och tillsätta några stänk tabasco. Detta ihop med Kungsörnens fiberpasta gör rätten till en höjdare. Då jag styrketränar ganska tungt är denna rätt jag äter ganska ofta, ibland två gånger i veckan och har gjort så i flera år. Härtill att jag åt köttfärssåsen redan i min barndom. Summasummarum: Klart godkänd smak.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.