Majonnäs

Majonnäs är en favorit över hela hela världen som toppar de flesta maträtter oavsett om det är högsommarvärme eller julstämning ute. Findus goda, krämiga majonnäs blev en klassiker redan 1947 som idag tillagas på ägg från frigående höns . Utforska våra olika majonnäser här nedan!
Majonnäs är från början en ganska simpel dressing. Den är omsorgsfullt gjord på olja, ägg och vinäger eller citron i grunden ursprungligen. Men trots enkelhet och smidig tillgång till majonnäs idag så har det blivit en favorit över hela världen. Findus goda, krämiga majonnäs blev en klassiker redan 1947. Många med smak för det goda upptäckte snart dess förträfflighet och resten är historia. Idag tillagas vår majonnäs på ägg från frigående höns.

En klassiker som toppar maträtter året om, såväl till midsommar som jul. Varför inte prova en avokadokräm på majonnäs till tacokvällen? Eller gör en enkel remouladsås med majonnäs, bostongurka, curry och dijonsenap till fiskpinnarna eller lax? Med vår majonnäs finns det flera med goda lösningar och kombinationer till din måltid.