Special Foods/GoVital

play
play

Jobbar du på äldreboende och vill köpa produkterna till ert kök. Beställ här: Special Foods

Att kunna sitta ner och njuta av en måltid tillsammans är en livskvalitet som inte är självklar för många av våra äldre. En del tappar aptiten eller får svårt att äta. Därför erbjuder vi på Findus Special Foods ett brett sortiment av proteinrika och konsistensanpassade maträtter som är lätta att svälja. Tillsammans kan vi sprida matglädjen! 

Små, proteinrika portionsrätter som gör skillnad!

Man äter med ögonen - också. Därför har vi på Findus alltid vurmat extra mycket för mer än den goda smaken. Ett tilltalande utseende, näringsinnehåll och variation är minst lika viktigt. Alla våra fyra mindre varmrätter går att tillaga i mikron och innehåller rikligt med sås och extra protein. Samtliga inkluderar dessutom en dessert! Välj mellan fyra varianter - kyckling med currysås, köttbullar med gräddsås, kyckling med grönpepparsås samt fisk med senapssås.

Goda rätter är en rättighet!

Det ska vara både gott och lätt att äta! Våra sortimentslådor med timbal innehåller finpasserade råvaror av kött, fisk och grönsaker. Vi blandar ner ägg och kryddor för att skapa en slät och mjuk konsistens som är lätt att tugga och svälja. Alla recept är utan gluten och mjölk.