GoVital Portionsrätter och soppor

God och näringstät mat som ger glädje och valmöjligheter är en rättighet för alla. Vi har tagit fram ett specialsortiment med anpassade måltidslösningar för att mat är en viktig del för allas hälsa och livskvalitet.
play
play

God och näringstät mat med valmöjligheter

Proteinrika små portionsrätter med det lilla extra

Våra nya proteinrika enportionsrätter är komponerade utifrån goda smaker, tilltalande utseende, näringsinnehåll och variation. Det är fyra olika mindre varmrätter (285 - 310 g). Alla inkluderar dessutom en dessert! I varmrätterna ingår rikligt med sås och i både varmrätt och dessert är extra protein tillsatt. Tillagas enkelt i mikro! Välj mellan fyra varianter - kyckling med currysås, köttbullar med gräddsås, kyckling med grönpepparsås samt fisk med senapssås.

Portionsrätter vid tugg- och sväljsvårigheter

Helt unika är våra enportionsrätter med timbalkonsistens. Timbaler har en mjuk, slät och omelettliknande konsistens med god smak och aptitligt utseende som passar vid tugg- och sväljsvårigheter. Det är fyra olika varmrätter med goda smaker och ett tilltalande utseende. I rätterna ingår rikligt med sås.

Proteinrika Soppor ger välmående och mättnad

Våra proteinrika soppor har ett balanserat näringsinnehåll. De tillför kroppen essentiella proteiner och fettsyror som behövs för cellbyggnad och immunförsvar samt ger välmående och mättnad. Proteinsopporna är utvecklade för dem som behöver extra näring, t ex personer med sviktande aptit eller för att förebygga undernäring. Sopporna finns i 4 olika smaker: kyckling & curry, sparris, svamp och tomat. Servera gärna med en klick crème fraiche eller andra favorittillbehör! 

Så beställer du

Våra portionsrätter och soppor kan beställas på Mathem.se. Portionsrätterna kan du även beställa hem till samtliga ICA-butiker i Sverige. Gå in i butiken och beställ eller ring och beställ i förväg.