Jordärtskockspuré

Jordärtskockspuré
jordärtskockor och jordärtskockspuré
En populär knöl vars smak gör sig fint i såser, soppor och som ren puré. Så enkelt har det aldrig varit att använda jordärtskocka förut. Vi har gjort det tråkiga och tidskrävande jobbet med att skala och dessutom finpasserat jordärtskockorna till lenaste puré. Jordärtskockan är skördad när den är som bäst, finpasserats till puré och sen fryses in för att fånga godheten. Purén är i lösfrysta bitar för att enkelt kunna ta lite åt gången ifall man vill spara till annat tillfälle. De mindre bitarna gör det även enkelt kunna tillaga såser, soppor och annan mat.

Tillaga så här

Purén ska värmas upp till 72°C innan användning.



Förvaringsinstruktioner

I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvälld jordärtskocka (88 %), vatten, rapsolja och antioxidationsmedel (citronsyra). Purén ska värmas upp till 72°C innan användning.



Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.



Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 233 kJ / 55 kcal
fett 0.7 g
varav mättat fett 0 g
kolhydrat 9.3 g
varav sockerarter 1.4 g
protein 1.2 g
salt 0 g
fiber 2.6 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
Bli den första att skriva en recension om produkten!