Fisk med djupfryst perfektion

Fisk med djupfryst perfektion

Vår ambition är att förse dig med riktigt bra fiskprodukter och Findus var först i Sverige med att lansera MSC-märkt fisk på marknaden. Hela vårt sortiment av fisk är självklart MSC-märkt och vi fryser in fisken direkt efter fångst för att behålla den höga kvaliteten och det saftiga köttet. Vår långa erfarenhet och stora kunskap samt tydliga krav till våra leverantörer innebär att vi kan erbjuda dig särskilt utvalda, handskurna, jämnstora och saftiga filéer av vitfisk och lax. Djupfryst perfektion helt enkelt!

 


Findus fisk med djupfryst perfektion

Fisken i Findus frysta sortiment djupfryses 4-6 timmar efter fångst för att behålla den fina kvaliteten och det saftiga köttet. I frysen kan du köpa fisk efter behov och inte efter säsong och du är alltid säker på att få 100% råvara.

Att djupfrysa fisk är ett utmärkt sätt att bevara kvalitet och näring utan att använda konserveringsmedel. Ta fram den mängd du behöver och undvik onödigt matsvinn.

Det är lätt att planera in mer fisk i din veckomeny eftersom det är så enkelt att alltid ha ett par paket torsklax eller ugnsbakade fiskfiléer hemma i frysen. Du tinar fileerna snabbt på bara tio minuter i kallt vatten.

Idag är 100% av Findus vildfångade fisk MSC-märkt vilket gör valet av fisk enkelt i frysdisken. Med vårt engagemang för hållbar fisk känns det extra bra att vi även kan erbjuda ansvarsfullt odlad ASC-märkta laxfileer från Findus i frysdisken. Du kan läsa mer om MSC- och ASC-märkningarna här.