växtbaserat                        i fokus

Säg hej till Green Cuisine!

Vi tycker inte att det ska vara svårt att variera sin kost, tvärtom. Det ska vara så enkelt som möjligt att kunna addera mer grönsaker och växtbaserade protein i ens vardag. Med ett brett utbud av näringsrika och framförallt goda produkter är Green Cuisine räddaren i nöden. Vad sägs om Quinoa- & sötpotatisbiffar kryddade med persilja och koriander? Grönsaksbiffar som passar utmärkt som alternativ till middagen. Eller varför inte spröda och krispiga Spenatpinnar? Ät som tilltugg eller som huvudkomponent på tallriken – du bestämmer!

Sugen på att veta mer om produkterna och kanske hitta en ny favorit i frysdisken? Vi ger dig allt du behöver veta om de fantastiskt goda produkterna som är Green Cuisine! När du väl hittat en produkt du vill prova kanske du vill veta hur du ska tillaga den? För att visa hur enkelt det kan vara att äta en mer varierad och växtbaserad kost finns en mängd smarriga vegetariska recept samlade för att ge inspiration till nästa måltid. Vare sig det är lunch, middag eller till helgens brunch – det finns goda recept för alla tillfällen. Så ta en titt och låt dig inspireras!

Nu kanske du undrar om du får i dig all näring? Javisst får du det! Green Cuisine ger dig många näringsmässiga fördelar. Bland annat är Quinoa- och sötpotatisbiffarna en bra källa till fiber vilket är viktigt för en balanserad och hälsosam livsstil. Intresserad av att läsa mer kring näringsinnehållet i våra växtbaserade produkter? Vi guidar dig rätt!

Var hittar man dessa fantastiska Green Cuisine produkter kanske du undrar? Jo, Green Cuisine finns i frysdisken hos ICA, Coop, Willys, Hemköp och Citygross. Lokala avvikelser kan förekomma. Handlar du hellre mat på nätet? Då hittar du Green Cuisine hos Mathem och Mat.se.

Med Green Cuisine finns det något för alla! Det är klimatsmart och god mat - powered by plants!