Saftiga Saffransbullar - perfekta till julfikan

Julfikan är räddad!

Äntligen står julen för dörren och så även årets mysigaste säsong. Efter ett år som 2020 vill vi alla fira julen längre och extra mycket eller hur? Detta är en jul då vi behöver hitta på fler roliga saker än vanligt och köpa extra goda saker att unna oss. Vi vet något som ni definitivt ska unna er! En bulle som alla bör njuta av i jul är våra Saftiga Saffransbullar. Saftiga bullar med saffran och med en söt och krämig fyllning på mandel. Pricken över i:et blir det krispiga pärlsockertäcket, som nästan kan liknas vid söta små snöflingor på vackra, gyllenbruna bullar. Våra Saftiga Saffransbullar är helt enkelt en alldeles perfekt bulle till julens alla fikor.

Saftiga Saffransbullar är vår nya julklassiker som bara är ett måste under december månad. Det blir ingen jul utan Saftiga Saffransbullar enligt oss. Bakade i Loftahammar i den småländska skärgården, på Findus bageri som har bakat bullar ända sedan 1966.

En annan bra sak med dessa saffransbullar, förutom den goda smaken, är den enkla tillagningen. Det går bra att värma Saffransbullarna i ugnen eller varför inte i mikron om du inte orkar vänta i några minuter. För det är nämligen så snabbt du kan få en härlig, oemotståndlig doft och smak av nybakade saftiga Saffransbullar. En julig fika klar på bara 4 minuter! Dessa saffransbullar är perfekt för dig som inte orkar eller har tid att baka egna bullar i jul och som snabbt vill servera en härlig fika. Men saffransbullarna är även för dig som bakar egna bullar men som ibland kan känna att det kan vara skönt att ta bullar direkt ur frysen. Oavsett vilken person du identifierar dig med så kommer du med Findus Saftiga Saffransbullar ha en underbart god fika på bara några få minuter. Snabbt och enkelt! Servera bullarna som de är eller toppa med en liten klick lättvispad grädde och flagad mandel.

Våra Saftiga Saffransbullar hittar du i en frysdisk nära dig. Smaklig fika!