Vardagsmat - snabba tips på goda recept

Tips på snabb och lättlagad vardagsmat

För många kan det ibland vara klurigt att komma på vad man ska laga till middag, speciellt mitt i veckan. Många vill kunna laga god och enkel vardagsmat men har svårt att finna inspiration och framförallt tiden att laga en ambitiös middag. Med våra produkter är det enkelt att laga lättlagad vardagsmat som dessutom går snabbt att laga. All inspiration ni kan tänkas behöva kan ni finna här hos oss, vi har nämligen tagit fram smarriga recept på vardagsmat som gör din vardag både enklare och godare – och som gör att du får mer tid över till annat! Vi hjälper dig att få ihop livspusslet med enkla middagslösningar i vardagen.

För många är det viktigt att vardagsmaten ska gå snabbt att laga. Vi hjälper dig – prova våra fantastiska frysta wokgrönsaker, perfekta när du vill ha snabb vardagsmat. Vad sägs om Wok classic, Wok Thai style eller Wok Spicy Zanju? Det finns något för hela familjen och det bästa med våra frysta wokgrönsaker – de är klara på bara några minuter! Vad sägs om en smarrig thai wok med kyckling, eller kanske biff? Om du är mer sugen på en vegetarisk variant tycker vi att du ska testa att addera halloumi eller tofu. Enkelt, snabbt men så gott!

Sugen på bra vardagsmat för hela familjen? Då ska du prova våra frasiga fiskpinnar. De kan serveras som klassisk vardagsmat med potatismos och ärter, eller i lite mer modern tappning i en smakrik fisktaco toppad med svenska ärter, rödkål och yoghurtsås. Eller varför inte prova en fiskwrap med tomatsalsa och guacamole? Bara fantasin sätter stopp. Alla våra bästa recept med fiskpinnar finns samlade på ett ställe så att du enkelt ska kunna finna inspiration mitt i veckan.

Mer nyfiken på vegetarisk vardagsmat? Vi har många goda recept som kan hjälpa er med vardagsmaten. Kanske en smakrik falafelwrap med sallad och vitlöksdressing eller spröda spenatpinnar med Veggie Sides? Våra krispiga Quinoa- och sötpotatisbiffar passar perfekt att servera till glutenfria rotfruktsstrips och tomatsalsa. Vi har vegetariska recept fullproppade med smak, som passar hela familjen.

Sist men inte minst måste vi tipsa om våra fantastiska pastarätter med pasta från Italien. En stekpanna och 10 minuter är allt du behöver, sen har du en snabb och god middag! Välj mellan Pasta Carbonara, Tagliatelle Funghi, Pasta Bolognese eller Tagliatelle Chicken. Det ska vara enkelt att äta god mat, även på vardagar!