Håll dig frisk - ät mer fisk

Ät fisk och skaldjur två till tre gånger i veckan
rekommenderar Livsmedelsverket. Fisk är hälsosam
mat och innehåller bl a D-vitamin, jod och selen. Fisk
bidrar också till att minska risken för flera olika
folksjukdomar. Fet fisk, t ex lax, är rik på omega-3-fetter
som kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdom.

Håll dig frisk - ät mer fisk

Ät fisk och skaldjur två till tre gånger i veckan
rekommenderar Livsmedelsverket. Fisk är hälsosam
mat och innehåller bl a D-vitamin, jod och selen. Fisk
bidrar också till att minska risken för flera olika
folksjukdomar. Fet fisk, t ex lax, är rik på omega-3-fetter
som kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdom.

Alltid färskt i frysen!

Vår vildfångade fisk kommer från
livskraftiga bestånd. Genom hållbart fiske
och att ta ansvar för hela processen
från hav till tallrik, kan vi erbjuda dig
jämna och fina fileer året runt.