Om oss, vårt varumärke - Findus

Har du en fråga? Välkommen att besöka vårt kundforum, där hittar du svaren på de mest förekommande frågorna. Hittar du inte svar på din fråga, ställ gärna en egen fråga så svarar vi så snabbt vi kan.
Om oss, vårt varumärke - Findus

Har du en fråga? Välkommen att besöka vårt kundforum, där hittar du svaren på de mest förekommande frågorna. Hittar du inte svar på din fråga, ställ gärna en egen fråga så svarar vi så snabbt vi kan.

Findus Foodservices

På Findus Foodservices är vi specialister på specialutvecklade produkter för restauranger och storkök. Vi strävar ständigt efter ett hållbart sätt att njuta av riktigt god mat. Här producerar vi bra mat, goda bageriprodukter och artiklar för restauranger, caféer och storhushåll. Klimatsmart och grönt tänk.

Vårt löfte till dig är att göra en skillnad. Att ge dig det lilla extra som gör ditt arbete lite roligare, lite lättare och lite mer inspirerande. Vilket du hittar massvis av på Findus Foodservices. Ett utbud som innefattar produkter som är svenskbakat, kockars fisk och vegetariska recept och allt annat som är Findus.

  
Grönsaker på bord med texten Vi gör livet bättre med god och bra mat

Findus Special Foods

Det ska vara trevligt att äta. Oavsett ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning är det en rättighet att få mat som ser aptitlig ut. Dessutom skall den ha rätt portionsstorlek och ha en konsistens som är lätt att tugga och svälja. Findus Special Foods har i mer än 40 år arbetat med utveckling av konsistensanpassad mat för personer med tugg- och sväljsvårigheter (dysfagi). Att äta tillräckligt är en livsnödvändighet för den sjukes tillfrisknande och den äldres hälsa, därför brinner vi på Findus för Special Foods.

Vi har även utökat vår portfölj över tid till att också innefatta berikad och näringstät mat. På Findus Special Foods finner du massvis med näringsrika, hälsosamma och lättuggade puréer, timbaler och sortimentslådor. Även ett stort utbud av GoVitals proteinrika enportionsrätter och soppor med olika smaker.

Vi har samarbetat med framstående experter inom olika områden som hjälpt oss att göra Special Foods till ett heltäckande koncept.

Inga och Tomas pratar om matglädje

Sveriges smartaste Lunchklubb

Till våra trogna matälskare som uppskattar Findus färdiga enportionsrätter. Du äter gott och som belöning får du fina erbjudanden och premier. Inte alls dumt. Enkelt är det också.

Scanna koderna som du hittar på sidan av tallriken när du köper en Dagens rätt, eller på utsidan av förpackningen på GoVitals rätter med Findus Lunchklubb appen eller registrera dem direkt på webben. Sen är det bara att lösa in dina poäng mot fina premier som restaurangbesök och biobiljetter. Ju fler koder, desto finare premier. Dagens färdiga rätter och GoVitals enportionsrätter ger alla poäng i Findus Lunchklubb.

Du kan enkelt och smidigt bli medlem och läsa mer om Findus Lunchklubb Bli medlem idag!

Findus lunchklubb logo på grillad kycklingfilé