Dela
Dela

Om oss - Vårt Varumärke

Grönsaker på bord med texten Vi gör livet bättre med god och bra mat

Findus Foodservices

På Findus Foodservices är vi specialister på specialutvecklade produkter för restauranger och storkök. Vi producerar mat och bageriartiklar för restauranger, caféer och storhushåll. 

Vårt löfte till dig är att göra en skillnad. Att ge dig det lilla extra som gör ditt arbete lite roligare, lite lättare och lite mer inspirerande. Det innebär ett brett utbud som med både synlig och osynlig kvalitet smakar och gör skillnaden. Ett utbud som innefattar produkter, recept och allt annat som är Findus.

Inga och Tomas pratar om matglädje

Findus Special Foods

Det ska vara trevligt att äta. Oavsett ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning är det en rättighet att få mat som ser aptitlig ut. Dessutom skall den ha rätt portionsstorlek och ha en konsistens som är lätt att tugga och svälja. Findus Special Foods har i mer än 40 år arbetat med utveckling av konsistensanpassad mat för personer med tugg- och sväljsvårigheter (dysfagi). Dessutom har portföljen utökats över tid till att också innefatta berikad och näringstät mat. Vi har samarbetat med framstående experter inom olika områden som hjälpt oss att göra Special Foods till ett heltäckande koncept.

Findus lunchklubb logo på grillar kycklingfilé

Sveriges smartaste Lunchklubb

Till våra trogna matälskare som uppskattar Findus färdiga enportionsrätter. Du äter gott och som belöning får du fina erbjudanden och premier. Inte alls dumt.

Enkelt är det också. Scanna koderna med Lunchklubben appen eller registrera dem direkt på webben. Sen är det bara att lösa in dina poäng mot fina premier som restaurangbesök och biobiljetter. Ju fler koder, desto finare premier. Dagens färdiga rätter och GoVitals enportionsrätter ger alla poäng i Findus Lunchklubb. Bli medlem idag!