Dela
Dela denna produkt

Jägarbiff

{79D53ADB-B825-4651-9822-A74ACD936026}
Jagarbiff

Köp produkten här

Viltfärsbiffar serverade med mustig svampsås, klyftpotatis, morötter och en klick svartvinbär. Jägarbiff är färsbiffar som väcker aptiten till liv.. Vi serverar vår Jägarbiff i en mustig champinjonsås tillsammans med klyftpotatis och fina, söta morötter. Dessutom har vi lagt till en klick svartvinbär. Väljer du en rätt från Findus kan du alltid räkna med hög och jämn kvalitet. Det är den viktigaste ingrediensen för oss.

Tillaga så här



Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining. EMBALLAGE ÅTERVINNS SOM: Kartong och mjuk plast.


Förvaring

1. Skär ett snitt i plastfolien och värm den djupfrysta maträtten i 7-8 minuter. 2. Låt stå någon minut innan du serverar.


Ingredienser

JÄGARBIFF 20 %: Hjortkött*, griskött**, lök, ägg, vetemjöl, skummjölkspulver, salt, jäst, kryddor (bl a anis, fänkål, kummin), stärkelse, enbärsextrakt och rapsolja. SÅS 20 %: Skummjölk, vatten, champinjoner, lök, vispgrädde, stärkelse (bla vete), rapsolja, sojasås (vatten, sojabönor, vete, salt), salt, morötter, tomatpuré, nötköttsbuljong, karamelliserat socker, socker, grönsakskoncentrat (tomat, morot, lök), kryddextrakt och svartpeppar. POTATIS 35 %: Potatis, rapsolja, druvsocker och salt. GRÖNSAKER 17,5 %: Morötter. SVARTVINBÄR 7,5 %: svartvinbärspuré, socker och stärkelse. I rätten ingår 7 % hjortkött, 6 % griskött, 17,5 % morötter, 5 % champinjoner och 4 % svartvinbärspuré. En portion (400 g) ger dig 83 g grönsaker och rotfrukter.
*HJORTKÖTT: Uppfött och slaktat i Nya Zeeland
**GRISKÖTT: Uppfött och slakat i Irland.

Läs alltid på förpackningen, innehållsdeklarationen kan ha ändrats.



Ursprung

HJORTKÖTT: Uppfött och slaktat i Nya Zeeland GRISKÖTT: Uppfött och slakat i Irland.


Näringsvärde per 100g

Energi 500kJ/120kcal
Fett 4.5 g
varav mättat fett 1.3 g
Kolhydrat 14 g
varav sockerarter 4.5 g
Fiber 2 g
Protein 4.5 g
Salt 0.6 g