Dela
Dela denna produkt

Lövtunn bit med potatiskroketter

{F930C23A-CB75-4F74-8C6E-EE9C44C69AF2}

Tunn färsbiff, potatiskroketter, spröda brytbönor, cocktailtomater & kryddsmör. Lövtunn bit är en smakfull och omtyckt rätt. Det är en tunn bit av malet nöt- och griskött som vi nu har gjort tunnare och ännu godare. Vi serverar den lövtunna biten med potatiskroketter, kryddsmör och små, spröda brytbönor. Väljer du en rätt från Findus kan du alltid räkna med hög och jämn kvalitet. Det är den viktigaste ingrediensen för oss.

Tillaga så här

MIKRO (750 W)
1. Drag av plastfolien och värm den djupfrysta maträtten 5-6 minuter med eller utan kryddsmöret.
2. Låt stå någon minut innan du serverar.



Förvaring

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining. EMBALLAGE ÅTERVINNS: Kartong och mjuk plast.


Ingredienser

Potatiskroketter 46%: Potatis, rapsolja, salt, druvsocker, stärkelse, stabiliseringsmedel (E464) och kryddor. Lövbit 24%: Nötkött, griskött, stärkelse, salt, nötköttsbuljong, lök, socker, kryddor och rapsolja. Grönsaker 23%: Bönor och tomater. Kryddsmör 7%: Smör, rapsolja, vitlök, persilja, basilika, salt, vinäger och chilipeppar. I rätten ingår 23% nöt- och griskött, 13% brytbönor och 10% tomater. En portion (340 g) ger dig 81 g grönsaker.



Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.



Ursprung

Nötkött: Nötkött uppfött och slaktat i Irland och Storbritannien. Griskött: uppfött och slaktat i Irland.


Näringsvärde per 100g

energi 865 kJ / 207 kcal
fett 15 g
varav mättat fett 5,1 g
kolhydrat 12 g
varav sockerarter 0,9 g
protein 5,2 g
salt 0,87 g
fiber 2,2 g

Omdömen

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
[Review.StatsTitle]
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
 
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • Lövtunn bit med potatiskroketter
    Av
    ISABEL Söderlund
    Lövtunn bit med potatiskroketter är min fabbo
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Mycket god
    Av
    Agneta
    Jättegod rätt! Jag brukar ta av kryddsmöret innan jag värmer den, mycket godare att ha det kallt till. Potatiskroketterna är jättefina till!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • En favorit
    Av
    Tore
    God.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Min favorit
    Av
    Mattias Larsson
    Det finns inga fel i den här rätten. Jag älskar allt! Vid två tillfällen har jag dock fått hårda bitar i köttet (benbitar?), men med tanke på att jag har ätit den 100-tals gånger så är det klart godkänt ändå. Tips till Findus: Ta aldrig bort cocktailtomaterna eller bönorna!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Lövtunn bit med potatiskroketter
    Av
    SÖDERLUND
    detta är min fabbo
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Döttrarnas favorit
    Av
    Pamela Hedlund
    Denna väljer alltid mina döttrar när vi vill få i oss något snabbt och gott.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Gott
    Av
    Christina
    Super gott
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Nummer två efter Grillad Angus
    Av
    Leif Björkman
    Mycket god rätt, Jag tar bort kryddsmöret innan tillagning och lägger tillbaka det när rätten är varm så att kryddsmöret sakta får smälta på köttet lägger gärna till lite extra kryddsmör typ cafe de pari, smaskens.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Andra favoriten
    Av
    Jessica Söder
    Gamla klassikern som fortfarande är lika god. Krispig men mjuk potatis inuti, god köttbit och grönsaker. Perfekt som lite lyx i tillvaron på en lat dag.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Mycket god
    Av
    Björn
    Kryddsmöret ger god smak åt den lövtunna biten. Potatiskroketterna passar mycket bra till köttet.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.