Dela
Dela

Panerad Ostschnitzel

{158E7226-42BE-4B61-B18E-68BD60F16D00}
Panerad Ostschnitzel

Nytt recept! Panerad schnitzel med Emmentalerost, serverad med stekta potatistärningar, krämig bearnaisesås, broccoli & morötter. Ostschnitzel är en riktig klassiker där allt det goda ingår. Vår panerade schnitzel är fylld med Emmentalerost och vi serverar den med små stekta potatistärningar, broccoli, morötter och bearnaisesås, traditionellt tillagad med smör. Väljer du en rätt från Findus kan du alltid räkna med hög och jämn kvalitet. Det är den viktigaste ingrediensen för oss.

Tillaga så här

1. Ta bort hela plastfolien och värm den djupfrysta maträtten i 7-9 minuter.
2. Låt stå någon minut innan du serverar.



Förvaring

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Potatis 40%: Potatis, rapsolja och druvsocker. Bearnaisesås 24%: Vatten, skummjölk, smör, rapsolja, äggula, citronjuice, stärkelse, salt, persilja, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl), dragon, vitpeppar, gurkmeja och cayennepepparextrakt. Ostschnitzel 21%: Mald skinka och nötkött, vetemjöl, rapsolja, emmentalerost, sojaprotein, salt, stärkelse (b la vete), socker, kryddor, jäst, arom, solrosolja och paprikaextrakt. Grönsaker 15%: Morötter och broccoli. I rätten ingår 21% Ostschnitzel, motsvarande 8,5 % skinka och nötkött samt 2,5% emmentalerost. En portion (390 g) ger dig 56 g grönsaker.



Näringsvärde per 100g

energi 724 kJ / 173 kcal
fett 10 g
varav mättat fett 3,2 g
kolhydrater 15 g
varav sockerarter 1,2 g
protein 5 g
salt 0,61 g