Fish and chips med rotfruktsstrips

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fish and chips med rotfruktsstrips
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Findus Svenska ärter förpackning
Tidningspapper och bakplåtspapper
Mangosalsa (se recept längre ner)
MANGOSALSA:
1 
dl
 
crème fraiche
4 
msk
 
mango chutney
½ 
tsk
 
curry
½ 
tsk
 
sambal oelek
½ 
tsk
 
svartpeppar

Förberedelser

  1. Gör först i ordning mangosalsan. Blanda alla ingredienserna och låt stå och dra ca 1 timme I kyl.

  2. Värm Fish &Crisp och Rotfruktsstrips i ugnen enligt anvisningarna på respektive förpackning.

  3. Koka upp vatten med salt och värm ärterna enligt instruktion på förpackningen.

  4. Lägg bakplåtspapper på tidningspapper och rulla ihop till en strut.

  5. Fyll struten med rotfruktsstrips och Fish & crisp.

  6. Servera med en klick mangosalsa och gröna mjälla Findus ärter.

Findus tipsar!

Servera gärna på engelskt vis i tidningspapper! Lägg bakplåtspapper på tidningspapper och rulla ihop till en strut.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Jag älskar dessa rotfrukts strips
    Jag älskar dessa rotfrukts strips de går med allt!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
401
27
25
13
4