Fish & Crisp med en fruktig sommarsallad

Fish and Crisp med mango och sojabönor
15 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fish & Crisp Gourmetfiléer med en fruktig sallad med mango och sojabönor

En fräsch men ändå matig sallad med mango, sojabönor, avokado och picklad rödlök blandat med fetaost och olivolja. En härlig sommarsallad som funkar till allt - kött, fisk, kyckling och vegetariska alternativ.

Förberedelser

  1. Tillaga Fish & Crisp Gourmetfileér enligt anvisningar på förpackning.

  2. Toppa med färsk koriander.

  3. Blanda samman mango, avokado, fetaost, chili tillsammans med picklad rödlök och spenat. 

  4. Skala och dela mango och avokado i större bitar, dela fetaost i lika stora bitar och finhacka chili.

  5. Servera Fish & Crisp med aioli och en fruktig sommarsallad.

Dricks!

  • Tips på goda såser och röror att ha till? Kika in här!

Ingredienser

Ingredienslista

50 
g
 
sojabönor
2 
st
 
avokado
100 
g
 
fetaost
1 
förpackning
 
Fish & Crisp gourmetfiléer
1 
st
 
mango
0,5 
st
 
chili
1 
dl
 
picklad rödlök
70 
g
 
spenat
1 
msk
 
olivolja
4 
msk
 
koriander
2 
dl
 
aioli
1 
dl
 
quinoa

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • God fish and crisp sallad
    Snabb, smidig och god rätt, perfekt när tiden är knapp! / Jessi
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Smarrigt!
    Det var väldigt gott att blanda fisk med asiatiska smaker av mango och koriander. Tack för receptet! Sandra
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.