Ingredienser
1
st
mango
2
st
avokado
100
g
fetaost
0,5
st
chili
1
dl
picklad rödlök
70
g
spenat
1
msk
olivolja
4
msk
koriander
2
dl
aioli
1
dl
quinoa
Förberedelser
Tillaga Fish & Crisp Gourmetfileér enligt anvisningar på förpackning.
Skala och dela mango och avokado i större bitar, dela fetaost i lika stora bitar och finhacka chili.
Blanda samman mango, avokado, fetaost, chili tillsammans med picklad rödlök och spenat.
Toppa med färsk koriander.
Servera Fish & Crisp med aioli och en fruktig sommarsallad.
Findus tipsar!
Tips på goda såser och röror att ha till? Kika in här!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
955
78
23
39
7