Fisk Tonkatsu

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fisk Tonkatsu

En japanskinspirerad maträtt på torskfilé.

Vår alldeles egna variant på den japanska maträtten Tonkatsu. Med sprödbakade torskfiléer serverade på en grön bädd med ris och en härlig dippsås.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning 
Förpackning Findus Sprödbakade torskfiléer
4 
dl 
kort ris (jasmine, basmati eller vildris)
100 
g 
krispig blandad sallad
150 
g 
 sockerärter
150 
g 
förpackningsomslag sojabönor
0,5 
st 
rödlök, skivad
1 
st 
lime
ärtskott
Dippsås:
1 
dl 
Teriyakisås
1 
dl 
Hoisinsås
1 
msk 
rostade sesamfrön

Förberedelser

  1. Tillaga sprödbakade torskfiléer i ugn enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Strimla sockerärterna. Förbered riset och alla grönsakerna.

  3. Blanda såsen och ställ åt sidan tills du ska servera den.

  4. Skiva torskfiléerna och lägg upp riset, salladen, sockerärterna, sojabönorna och avsluta med torskfiléerna på toppen av härligheten. Häll över såsen.

Findus tipsar!

Servera såsen i små skålar till var och en för att dippa filébitarna i.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
707
14