Förberedelser
Tillaga sprödbakade torskfiléer i ugn enligt anvisningar på förpackningen.
Strimla sockerärterna. Förbered riset och alla grönsakerna.
Blanda såsen och ställ åt sidan tills du ska servera den.
Skiva torskfiléerna och lägg upp riset, salladen, sockerärterna, sojabönorna och avsluta med torskfiléerna på toppen av härligheten. Häll över såsen.
Dricks!
Servera såsen i små skålar till var och en för att dippa filébitarna i.
Ingredienser
Ingredienslista
2
förpackning
Sprödbakade torskfiléer
4
dl
kort ris (jasmine, basmati eller vildris)
100
g
krispig blandad sallad
150
g
sockerärter
150
g
sojabönor
0,5
st
rödlök, skivad
1
st
lime
ärtskott
Dippsås:
1
dl
Teriyakisås
1
dl
Hoisinsås
1
msk
rostade sesamfrön