Frasig fisk med sallad och fetaostkräm

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Frasig fisk med sallad och fetaostkräm

Frasig filé på salladsbädd

Här är en glutenfri sallad med panerad fiskfilé. Ljuvligt god, klimatsmart och perfekt att ta med i lunchlådan.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

380 
g 
bönmix
320 
g 
färsk spenat
1 
st 
granatäpple
2 
msk 
olivolja
1 
msk 
vitvinsvinäger
salt och peppar
80 
g 
fetaost
1,2 
dl 
creme fraiche
1 
msk 
färsk basilika

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Skölj och blanda bönmix med spenat och granatäpple kärnor. Blanda olivolja och vinäger och vänd ner i salladen. Salta och peppra.

  3. Mixa eller mosa fetaosten och blanda med creme fraiche.

  4. Servera salladen med fisk och fetaostkräm.

Findus tipsar!

Servera med ett gott bröd.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!