Ingredienser
200
g
hamburgerbröd
60
g
salladsblad
1
st
bifftomat
Picklad rödkål och gurka:
0,5
st
gurka
150
g
rödkål
2
msk
vit vinäger
0,5
msk
socker
Dressing:
150
g
keso
0,5
dl
Crème fraîche
15
g
pepparrot
2
dill
Salt och peppar
Förberedelser
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackning.
Skölj salladsblad och tomat. Skiva tomaten.
Strimla gurka och rödkål fint. Blanda vinäger, socker och salt. Vänd ner gurkan och rödkålen i lagen. Låt stå i ca 10 minuter.
Blanda keso, crème fraîche och pepparrot, mixa sedan lite lätt. Blanda ner hackade örter och smaka av med salt och peppar.
När fisken är klar i ugnen tar du ut den och delar dem på mitten.
Stek hamburgarbröd lätt och montera burgaren i den ordning du önskr med frasig paneradfisk, sallad, tomat, dressing, picklad rödkål och gurka.
Findus tipsar!
Barn älskar fisk. Låt dem bygga sin fiskburgare själv med tillbehör serverat i skålar.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
-
Liten undran...Mycket gott och lättlagat! Men...till dressingen står det 2 dill! Vad är 2 dill?Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Går hem hos barnen!Fiskburgare är älskat av hela vår familj. Och lätt att addera barnvänliga tillbehör. Helt perfekt med picklad rödlök!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
421
14
31
39
4