Förberedelser
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackning.
Skölj salladsblad och tomat. Skiva tomaten.
Strimla gurka och rödkål fint. Blanda vinäger, socker och salt. Vänd ner gurkan och rödkålen i lagen. Låt stå i ca 10 minuter.
Blanda keso, crème fraîche och pepparrot, mixa sedan lite lätt. Blanda ner hackade örter och smaka av med salt och peppar.
När fisken är klar i ugnen tar du ut den och delar dem på mitten.
Stek hamburgarbröd lätt och montera burgaren i den ordning du önskr med frasig paneradfisk, sallad, tomat, dressing, picklad rödkål och gurka.
Dricks!
Barn älskar fisk. Låt dem bygga sin fiskburgare själv med tillbehör serverat i skålar.
Ingredienser
Ingredienslista
480
g
Fish & Crisp gourmetfiléer
200
g
hamburgerbröd
60
g
salladsblad
1
st
bifftomat
Picklad rödkål och gurka:
0,5
st
gurka
150
g
rödkål
2
msk
vit vinäger
0,5
msk
socker
Dressing:
150
g
keso
0,5
dl
Crème fraîche
15
g
pepparrot
2
dill
Salt och peppar
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
Liten undran...Mycket gott och lättlagat! Men...till dressingen står det 2 dill! Vad är 2 dill?Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Går hem hos barnen!Fiskburgare är älskat av hela vår familj. Och lätt att addera barnvänliga tillbehör. Helt perfekt med picklad rödlök!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.