Frasig fiskburgare med picklad rödkål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

200 
g
 
hamburgerbröd
60 
g
 
salladsblad
1 
st
 
bifftomat
Picklad rödkål och gurka:
0,5 
st
 
gurka
150 
g
 
rödkål
2 
msk
 
vit vinäger
0,5 
msk
 
socker
Dressing:
150 
g
 
keso
0,5 
dl
 
Crème fraîche
15 
g
 
pepparrot
2 
dill
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackning.

  2. Skölj salladsblad och tomat. Skiva tomaten.

  3. Strimla gurka och rödkål fint. Blanda vinäger, socker och salt. Vänd ner gurkan och rödkålen i lagen. Låt stå i ca 10 minuter.

  4. Blanda keso, crème fraîche och pepparrot, mixa sedan lite lätt. Blanda ner hackade örter och smaka av med salt och peppar.

  5. När fisken är klar i ugnen tar du ut den och delar dem på mitten.

  6. Stek hamburgarbröd lätt och montera burgaren i den ordning du önskr med frasig paneradfisk, sallad, tomat, dressing, picklad rödkål och gurka.

Findus tipsar!

Barn älskar fisk. Låt dem bygga sin fiskburgare själv med tillbehör serverat i skålar.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Liten undran...
    Av Roy
    Mycket gott och lättlagat! Men...till dressingen står det 2 dill! Vad är 2 dill?
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Går hem hos barnen!
    Fiskburgare är älskat av hela vår familj. Och lätt att addera barnvänliga tillbehör. Helt perfekt med picklad rödlök!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
421
14
31
39
4