10 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
En riktig klassiker - sprödbakad torsk och potatispuré
Här kommer ett tips på en rätt som är en vardagsfavorit för många. Panerad, frasig torsk med potatispuré och smörstekta ärter. Vad kan gå fel? Klassiskt, gott och enkelt!
Förberedelser
- Koka potatisarna i saltat vatten tills de är mjuka
- Häll av vattnet och mosa potatisen
- Tillsätt smör och crème fraiche
- Vispa ihop till ett mos och tillsätt pepparrot. Smaka av med salt och peppar
- Smält smör i en gryta och fräs den hackade löken
- Lägg i ärterna och låt dem bli varma
- Smaka av med salt och peppar.
Tips!
Givetvis serveras denna klassikern med remouladsås.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Sprödbakade torskfiléer
6-8
st
potatisar
2
msk
smör
1
dl
crème fraiche
1-2
msk
riven pepparrot
250
g
Svenska Ärter
2
msk
finhackad schalottenlök
1
msk
smör
Salt och peppar
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
VardagsfavoritEn riktigt bra grej om man vill ha middagen på bordet snabbt på en hetsig vardag! Och barnen gillarJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.