Frasig torsk med potatispuré och smörstekta ärter

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Förpackning Findus Sprödbakade torskfiléer
6-8 
st
 
potatisar
2 
msk
 
smör
1 
dl
 
crème fraiche
1-2 
msk
 
riven pepparrot
2 
msk
 
finhackad schalottenlök
1 
msk
 
smör
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Koka potatisarna i saltat vatten tills de är mjuka
  2. Häll av vattnet och mosa potatisen
  3. Tillsätt smör och crème fraiche
  4. Vispa ihop till ett mos och tillsätt pepparrot. Smaka av med salt och peppar
  5. Smält smör i en gryta och fräs den hackade löken
  6. Lägg i ärterna och låt dem bli varma
  7. Smaka av med salt och peppar.

Findus tipsar!

Givetvis serveras denna klassikern med remouladsås.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Vardagsfavorit
    En riktigt bra grej om man vill ha middagen på bordet snabbt på en hetsig vardag! Och barnen gillar
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
487
22
24
44
8