Frasig torsk med potatispuré och smörstekta ärter

Frasig torsk
10 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

En riktig klassiker - sprödbakad torsk och potatispuré

Här kommer ett tips på en rätt som är en vardagsfavorit för många. Panerad, frasig torsk med potatispuré och smörstekta ärter. Vad kan gå fel? Klassiskt, gott och enkelt!

 

Förberedelser

  1. Koka potatisarna i saltat vatten tills de är mjuka
  2. Häll av vattnet och mosa potatisen
  3. Tillsätt smör och crème fraiche
  4. Vispa ihop till ett mos och tillsätt pepparrot. Smaka av med salt och peppar
  5. Smält smör i en gryta och fräs den hackade löken
  6. Lägg i ärterna och låt dem bli varma
  7. Smaka av med salt och peppar.

Tips!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Sprödbakade torskfiléer
6-8 
st
 
potatisar
2 
msk
 
smör
1 
dl
 
crème fraiche
1-2 
msk
 
riven pepparrot
250 
g
 
Svenska Ärter
2 
msk
 
finhackad schalottenlök
1 
msk
 
smör
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Vardagsfavorit
    En riktigt bra grej om man vill ha middagen på bordet snabbt på en hetsig vardag! Och barnen gillar
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.