Frasiga fiskpinnar i vietnamesiska vårrullar

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

9 
st
 
rispapper
1 
st
 
finstrimlad morot
0,5 
st
 
finstrimlad gurka
1,5 
st
 
avokado
1 
st
 
klyftad lime
ett knippe persilja eller koriander
krispig sallad
2 
dl
 
Teriyakisås
salt och nymald vitpeppar

Förberedelser

  1. Tillaga fiskpinnarna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered salladen, alla grönsakerna och klyfta limen.

  3. Blötlägg rispapperna och fyll dem med sallad, grönsaker och en fiskpinne. Rulla ihop och servera tillsammans med en klyfta lime, lite persilja eller koriander och Teriyakisås.

Findus tipsar!

Servera Teriyakisåsen i varsin separat dippskål.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Fiskpinnar + vårrullar = Sant!
    En förvånansvärt god kombination, helt klart värd att testa! / Klara
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Varför använder folk lax?
    Varför använder andra lax när fiskpinnar passar lysande i vårrullar / sommarrullar? Gott som om jag hade gjort det själv. Peter F
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
632
23
18
86
5