Frasiga fiskpinnar i vietnamesiska vårrullar

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Frasiga fiskpinnar i vietnamesiska vårrullar

Fiskpinnar på asiatiskt vis.

Variation på fiskpinnar som är enkel att få till. Prova att göra vietnamesiska vårrullar med teriyaki dipp nästa gång du är sugen på fiskpinnar.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

9 
st 
rispapper
1 
st 
finstrimlad morot
0,5 
st 
finstrimlad gurka
1,5 
st 
avokado
1 
st 
klyftad lime
ett knippe persilja eller koriander
krispig sallad
2 
dl 
Teriyakisås
salt och nymald vitpeppar

Förberedelser

  1. Tillaga fiskpinnarna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered salladen, alla grönsakerna och klyfta limen.

  3. Blötlägg rispapperna och fyll dem med sallad, grönsaker och en fiskpinne. Rulla ihop och servera tillsammans med en klyfta lime, lite persilja eller koriander och Teriyakisås.

Findus tipsar!

Servera Teriyakisåsen i varsin separat dippskål.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
632
23