Frasiga fiskpinnar i vietnamesiska vårrullar

Frasiga fiskpinnar som vietnamesiska vårrullar med teriyakidipp
20 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fiskpinnar på asiatiskt vis.

Variation på fiskpinnar som är enkel att få till. Prova att göra vietnamesiska vårrullar med teriyaki dipp nästa gång du är sugen på fiskpinnar.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Tillaga fiskpinnarna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered salladen, alla grönsakerna och klyfta limen.

  3. Blötlägg rispapperna och fyll dem med sallad, grönsaker och en fiskpinne. Rulla ihop och servera tillsammans med en klyfta lime, lite persilja eller koriander och Teriyakisås.

Dricks!

  • Servera Teriyakisåsen i varsin separat dippskål.

Ingredienser

Ingredienslista

9 
st
 
Frasiga Fiskpinnar
9 
st
 
rispapper
1 
st
 
finstrimlad morot
0,5 
st
 
finstrimlad gurka
1,5 
st
 
avokado
1 
st
 
klyftad lime
ett knippe persilja eller koriander
krispig sallad
2 
dl
 
Teriyakisås
salt och nymald vitpeppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Fiskpinnar + vårrullar = Sant!
    En förvånansvärt god kombination, helt klart värd att testa! / Klara
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Varför använder folk lax?
    Varför använder andra lax när fiskpinnar passar lysande i vårrullar / sommarrullar? Gott som om jag hade gjort det själv. Peter F
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.