Ingredienser
800
g
nypotatis
50
g
rädisor
100
g
haricots verts
70
g
mangoldskott
1
st
rödlök
Dressing:
3
msk
olivolja
2
msk
dijonsenap
1
msk
vitvinsvinäger
1
msk
vatten
2
msk
gräslök
Salt och peppar
Förberedelser
Tillaga fisken direkt från frysen enligt anvisningar på förpackning.
Koka nypotatis. Skiva rädisor och rödlök tunt.
Rör ihop dressingen med olivolja, dijonsenap, vitvinsvinäger, vatten och gräslök. Salta och peppra efter smak.
Dela potatisen och blanda med rädisskivorna,haricots verts, mangoldskott, den skivade rödlöken och dressingen.
Dags att servera de frasiga fiskpinnarna med potatissalladen!
Findus tipsar!
Byt ut fiskpinnar mot någon annan panerad fisk, t.ex. Lättpanerade fiskfiléer med franska örter.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
556
27