Frasiga fiskpinnar med potatissallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

800 
g
 
nypotatis
50 
g
 
rädisor
100 
g
 
haricots verts
70 
g
 
mangoldskott
1 
st
 
rödlök
Dressing:
3 
msk
 
olivolja
2 
msk
 
dijonsenap
1 
msk
 
vitvinsvinäger
1 
msk
 
vatten
2 
msk
 
gräslök
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga fisken direkt från frysen enligt anvisningar på förpackning.

  2. Koka nypotatis. Skiva rädisor och rödlök tunt.

  3. Rör ihop dressingen med olivolja, dijonsenap, vitvinsvinäger, vatten och gräslök. Salta och peppra efter smak.

  4. Dela potatisen och blanda med rädisskivorna,haricots verts, mangoldskott, den skivade rödlöken och dressingen.

  5. Dags att servera de frasiga fiskpinnarna med potatissalladen!

Findus tipsar!

Byt ut fiskpinnar mot någon annan panerad fisk, t.ex. Lättpanerade fiskfiléer med franska örter.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Gott och lite annorlunda
    God och enkel att göra. Barnen var lite skeptiska till potatissalladen (utan gräddfil och majonäs) men det blev en succé :) /Joel
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Snabba och goda frasiga fiskpinnar
    En läcker och snabb fiskrätt för alla årets lata dagar! / Åsa
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Riktigt frasiga fiskpinnar!
    Riktigt bra till en lite lättare middag! Barnen fick i sig alla grönsaker så det var en kanonmiddag! /Lotta
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Fiskpinnar är alltid gott!
    Ja det är så jäkla bra sätt att få i ungarna lite fisk. Även om du har en sallad till så åker fiskpinnarna ner utan problem. Torgny
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
556
27
19
57
5