Inkokt lax med gräddmarinerade haricots verts

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Inkokt lax med gräddmarinerade haricots verts
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

 Lax:
1 
liter 
vatten
1/2 
dl 
salt
1/2 
msk 
strösocker
 Sallad:
250 
g 
haricots verts
Förpackning Findus Prima Haricots verts
1 
st 
salladshuvud
1 
st 
schalottenlök
1 
 knippe persilja
 Gräddressing:
2 
dl 
vispgrädde
3 
msk 
pressad citron
 1 nypa strösocker
 salt, svartpeppar ur kvarn

Förberedelser

  1. Dela fiskfiléerna längs med på mitten och lägg i en ugnsform med kant
  2. Koka upp vatten, salt och socker till en lag
  3. Häll lagen varm över fisken och täck formen snabbt med plastfolie. Låt svalna och ställ in i kyl
  4. Tina haricot vertes. Skala och finhacka schalottenlöken och persiljan
  5. Skölj salladen och bryt ner i bitar
  6. Rör ihop ingredienserna till dressingen tills den tjocknar något av syran i citronsaften. Smaksätt med salt och peppar
  7. Vänd runt haricot verts, lök, persilja och sallad i dressingen
  8. Ta upp laxen ur lagen, lägg upp på tallrikar och servera med marinerade haricots vertes

Findus tipsar!

Servera med kokt potatis för en matigare måltid.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
470
35