Klassiskt goda garnerade ägghalvor

Ägghalvor med räkor
5 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid

Garnerade ägghalvor till påskbordet

Ägg till påsk är ett måste. Och kombinationen ägg och majonnäs är svår att slå, eller hur? Garnera gärna dina ägghalvor klassiskt och gott, med till exempel räkor, lax eller rom. Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Koka äggen och skär dem på mitten.
  2. Använd handskalade räkor, rökt eller gravad lax, röd eller svart rom. Majonnäs med lite dill i blir gott till.

Dricks!

  • Garnera din ägghalva med grillad sparrisknopp, liten majonnäsklick och smörstekta krutonger.

Ingredienser

Ingredienslista

ägg
Äkta Majonnäs, burk
skalade räkor
rom
dill

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält