Klassiskt goda garnerade ägghalvor

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'

Ingredienser

ägg
skalade räkor
rom
dill

Förberedelser

  1. Koka äggen och skär dem på mitten.
  2. Använd handskalade räkor, rökt eller gravad lax, röd eller svart rom. Majonnäs med lite dill i blir gott till.

Findus tipsar!

Garnera din ägghalva med grillad sparrisknopp, liten majonnäsklick och smörstekta krutonger.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
369
29
24
3
0,2