Klassiskt goda garnerade ägghalvor

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Klassiskt goda garnerade ägghalvor

Garnerade ägghalvor till påskbordet

Ägg till påsk är ett måste. Och kombinationen ägg och majonnäs är svår att slå, eller hur? Garnera gärna dina ägghalvor klassiskt och gott, med till exempel räkor, lax eller rom.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'

Ingredienser

ägg
skalade räkor
rom

Förberedelser

  1. Koka äggen och skär dem på mitten.
  2. Använd handskalade räkor, rökt eller gravad lax, röd eller svart rom. Majonnäs med lite dill i blir gott till.

Findus tipsar!

Garnera din ägghalva med grillad sparrisknopp, liten majonnäsklick och smörstekta krutonger.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
369
29
24
3
0,2