Klassiskt goda garnerade ägghalvor

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Klassiskt goda garnerade ägghalvor
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'

Ingredienser

ägg
skalade räkor
rom

Förberedelser

  1. Koka äggen och skär dem på mitten.
  2. Använd handskalade räkor, rökt eller gravad lax, röd eller svart rom. Majonnäs med lite dill i blir gott till.

Findus tipsar!

Garnera din ägghalva med grillad sparrisknopp, liten majonnäsklick och smörstekta krutonger.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
369
29
24
3
0,2