Klassiskt goda garnerade ägghalvor

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Klassiskt goda garnerade ägghalvor

Ägg till påsk är ett måste. Och ägg + majonnäs = sant, eller hur?! Garnera gärna dina ägghalvor klassiskt och gott!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'

Ingredienser

ägg
skalade räkor
rom

Förberedelser

  1. Koka äggen och skär dem på mitten.
  2. Använd handskalade räkor, rökt eller gravad lax, röd eller svart rom. Majonnäs med lite dill i blir gott till.

Findus tipsar!

Smaksätt majonnäsen med lite tryffelolja och strö lite rostade nötter över.
Garnera din ägghalva med grillad sparrisknopp, liten majonnäsklick och smörstekta krutonger.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!