Ingredienser
Kryddig torsk:
1 1/2
krm
Paprikapulver
1 1/2
krm
Spiskummin
1
krm
Kanel
1
krm
Chilipulver
2
krm
salt
1/2
dl
ströbröd
1,5
msk
olja
Tabbouleh:
4
portioner
Bulgur eller annat gryn
1
st
Tärning grönsaksbuljong eller motsvarande mängd fond
1
st
rödlök
1 1/2
st
tomat
1
st
gurka
1
Kruka persilja
1/2
tsk
salt
1,5
krm
svartpeppar
Limeyoghurt:
1/2
lime
1/2
msk
Honung
1
dl
Matyoghurt
Förberedelser
Kryddig torsk:
- Tina torsken.
- Vänd fisken i blandningen och stek i olja i stekpanna ca 3 minuter på varje sida.
- Blanda de torra kryddorna med ströbrödet.
Tabbouleh:
- Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen men med buljongtärning.
- Skala och hacka lök.
- Skär tomat och gurka i tärningar.
- Hacka persilja och blanda med lök, tomat, gurka, salt och peppar.
Limeyoghurt:
- Skölj limen, riv skalet och pressa ur saften.
- Rör ihop limeskal och limesaft med honung och yoghurt.
- Smaka av med salt och peppar.
Findus tipsar!
Inte sugen på limeyoghurt? Prova att göra en fräsch myntasås istället!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
292
9
32
21
2