Lättpanerad fiskfilé med riven mozzarella och tomater

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
4 
dl
 
fullkornsbulgur, kokt
2 
dl
 
rostade zucchinitärningar
2 
dl
 
skivade cocktailtomater i blandade färger
2 
st
 
buffelmozzarella, riven
2 
dl
 
blandsallad, riven
ruccola
ärtskott
Dressing:
0,75 
dl
 
olivolja
3 
msk
 
balsamikovinäger
0,5 
st
 
pressad citron
salt och nymald vitpeppar

Förberedelser

  1. Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered alla grönsakerna och lägg ut på tallrikarna tillsammans med bulgurn och den rivna mozzarellan. Skvätt över dressingen.

  3. Lägg på fiskfiléerna och servera rykande heta.

Findus tipsar!

Sugen på en röra till? Kolla in våra recept.

 

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
582
40
29
25
4