Ingredienser
125
g
broccoli
wasabi
Röd sweet chili dipp:
1
msk
tomatpuré
4
msk
sweet chili sås
Ketjap manis dipp:
2
msk
kinesisk soja
2
msk
ketjap manis soja
Förberedelser
Tillaga broccolin och falafeln enligt anvisning på förpackningarna.
- Rör ihop ingredienserna till dipperna i två separata skålar.
Dela fisken i mindre bitar. Krydda med några nypor salt och låt dra i 10 min. Ugnsbaka i 100 grader i 10 min.
Lägg upp torsk, falafel och broccoli på ett fat. Krydda med chiliflakes.
Findus tipsar!
Servera torskbitarna och falafeln med dipperna och en klick wasabi.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
205
5
24
15
3