Lättrimmad torskrygg med asiatisk falafel

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
2
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
2

Ingredienser

125 
g
 
Förpackning Findus libanesisk falafel
1-2 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
125 
g
 
broccoli
wasabi
Röd sweet chili dipp:
1 
msk
 
tomatpuré
4 
msk
 
sweet chili sås
Ketjap manis dipp:
2 
msk
 
kinesisk soja
2 
msk
 
ketjap manis soja

Förberedelser

  1. Tillaga broccolin och falafeln enligt anvisning på förpackningarna.

  2. Rör ihop ingredienserna till dipperna i två separata skålar.
  3. Dela fisken i mindre bitar. Krydda med några nypor salt och låt dra i 10 min. Ugnsbaka i 100 grader i 10 min.

  4. Lägg upp torsk, falafel och broccoli på ett fat. Krydda med chiliflakes.

Findus tipsar!

Servera torskbitarna och falafeln med dipperna och en klick wasabi.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
205
5
24
15
3