Lättrimmad torskrygg med asiatisk falafel

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
2
Lättrimmad torskrygg med asiatisk falafel

Lättrimmad torskrygg med asiatiska smaker

När gav du din torsk en asiatisk twist senast? Toppa med en klick wasabi så får du garanterat fart på middagsbordets snällaste och mest älskade fisk. Servera med falafel och broccoli.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
2

Ingredienser

125 
g 
Förpackning Findus libanesisk falafel
1 
förpackning 
förpackningsomslag torskrygg i påse
125 
g 
förpackningsomslag navarra broccoli
wasabi
Röd sweet chili dipp:
1 
msk 
tomatpuré
4 
msk 
sweet chili sås
Ketjap manis dipp:
2 
msk 
kinesisk soja
2 
msk 
ketjap manis soja

Förberedelser

  1. Tillaga broccolin och falafeln enligt anvisning på förpackningarna.

  2. Rör ihop ingredienserna till dipperna i två separata skålar.
  3. Dela fisken i mindre bitar. Krydda med några nypor salt och låt dra i 10 min. Ugnsbaka i 100 grader i 10 min.

  4. Lägg upp torsk, falafel och broccoli på ett fat. Krydda med chiliflakes.

Findus tipsar!

Servera torskbitarna och falafeln med dipperna och en klick wasabi.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
205
5
24
15
3