Ingredienser
100
g
soltorkade tomater
100
g
skalade räkor
150
g
blandad sallad
100
g
hyvlad gurka
Dressing:
½
dl
raps- eller solrosolja
1/4
dl
vatten
1-2
tsk
röd currypaste
1 liten nypa saffran
1
msk
vinsvinäger
1 nypa socker
salt och nymalen vitpeppar
Förberedelser
- Tina laxfiléerna och ugnsbaka i 150 graders värme i ca 8 minuter, eller till dess innertemperaturen når 50-54 grader.
- Blanda alla ingredienser till dressingen och sprinkla över salladen. Låt stå 5 minuter.
Findus tipsar!
Servera gärna med lite limeskal rivet över tallrikarna och med ett gott knäckebröd till.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
408
30
30
5
4