Ingredienser
2
msk
smör, till stekning
4
st
korvbröd, brioche
4
st
romansalladsblad
Het majonnäs:
1,5
msk
creme fraiche
1
tsk
sriracha, het chilisås
1
msk
tomatpuré
1
msk
dijonsenap
2
msk
olivolja
2
msk
vatten
Salt och peppar
Avokadostomp:
1
st
avokado
1
dl
creme fraiche
1
st
lime, rivet skal
Salt och peppar
Förberedelser
Blanda såsen och stompet under tiden du steker torsken gyllenbrun på medelhög värme.
Strimla romansalladen fint och lägg i botten på bröden.
Fyll bröden med avokadostompet och dra torskfiléerna till strimlor. Fördela all fiskfilé och lägg dem överst.
Avsluta med den heta majonässåsen och dekorera lite lätt med salladen.
Findus tipsar!
Dekorera gärna med någon god plockad ört.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
-
Jättegott!!!Jag var lite lat och köpte Findus färdiga panerade torskfiléer och det blev jättegottJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
299
11
18
29
4