Pulled torskfilé i briochebröd 

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Pulled torskfilé i briochebröd 

Pulled torskfilé i briochebröd med het majonnäs och avokado

En variant på fisk i briochebröd med het majonnäs och avokadostomp.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

 

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
st 
förpackningsomslag torskfilé
2 
msk 
smör, till stekning
4 
st 
korvbröd, brioche
4 
st 
romansalladsblad
Het majonnäs:
1,5 
msk 
creme fraiche
1 
tsk 
sriracha, het chilisås
1 
msk 
tomatpuré
1 
msk 
dijonsenap
2 
msk 
olivolja
2 
msk 
vatten
Salt och peppar
Avokadostomp:
1 
st 
avokado
1 
dl 
creme fraiche
1 
st 
lime, rivet skal
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Blanda såsen och stompet under tiden du steker torsken gyllenbrun på medelhög värme.

  2. Strimla romansalladen fint och lägg i botten på bröden.

  3. Fyll bröden med avokadostompet och dra torskfiléerna till strimlor. Fördela all fiskfilé och lägg dem överst.

  4. Avsluta med den heta majonässåsen och dekorera lite lätt med salladen.

Findus tipsar!

Dekorera gärna med någon god plockad ört.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!